fbpx

Dejali so ji, da je ne bo na naslovnici Vogue, sedaj jih ima za seboj že osem!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

KKW je za indijsko izdajo revije Vogue za marec 2018 posnela celo dve različni naslovnici!

Ko se je prvič pojavila na naslovnici ‘modne biblije’, je bilo mnenje javnosti deljeno. To je bilo leta 2014, ko je urednica ameriške izdaje Vogue, Anna Wintour, na naslovnici objavila Kim Kardashian, ki je nosila poročno obleko, družbo pa ji je delal novopečeni mož Kanye West.

Mnogi so tedaj napovedovali konec kariere znane urednice, ker si je drznila na naslovnico tako uglednega tiska, kot je Vogue, postaviti ‘škandalozno’ resničnostno zvezdnico. No, kot je kajpada znano, ta poteza še zdaleč ni pokopala Wintourjeve.

Celo nasprotno, Kim Kardashian se je od takrat pojavila še na 6 naslovnicah revije Vogue v različnih državah, sedaj pa že nastopa na sedmi. Če bi bili natančni, bi lahko dejali, da je to v resnici že njena osma naslovnica, saj je resničnostna zvezdnica za indijsko izdajo revije Vogue za mesec marec posnela namreč kar dve različni naslovnici.

Na prvi pozira v oranžni obleki iz tila s pasom in enim razkritim ramenom, medtem ko so jo stilisti za drugo naslovnico oblekli v črno obleko iz satena, Kim pa so posneli, kako leži na ‘postelji’ iz vrtnic.

Najbolj razvpita članica družinskega klana Kardashian se lahko torej sedaj pohvali s kar 8 naslovnicami v reviji Vogue, česar si tedaj, ko se je pojavila na prvi, najbrž nihče ni mogel niti predstavljati.

Kim je potrebovala kar nekaj let, da je njeno ime postalo blagovna znamka in dokazala, da se kljub posmehovanju javnosti vztrajnost in trma splačata, kajpak v njenem primeru tudi finančno.

 

Foto: Instagram, Vogue India, Pinterest, ScoopWhoop


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam