fbpx

»It« dekle Alexa Chung s svojo lastno modno znamko

Moda, Novice, slider, Znani

“alexachung” bo na voljo meseca maja 2017.

Glede na to, kolikokrat se je podpisala pod kolekcije na modne in lepotne izdelke, ki so nastali pod okriljem znanih svetovnih znamk, je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo Alexa predstavila svojo lastno blagovno znamko. Po uspešnih sodelovanjih s Tommy Hilfiger, Eyeko, Nails Inc., Marks & Spencer in AG Jeans, se je znana angleška voditeljica in trendseterka, odločila, da je čas, da predstavi svetu nekaj popolnoma svojega.

alexa3

‘Alexachung’ je zelo preprosto ime njene modne znamke, katere prvo kolekcijo bomo videli maja prihodnje leto. Modnemu občinstvu bo Alexa predstavila ready-to-wear linijo, pod katero se bo podpisala kot ustvarjalna direktorica V ponudbi bodo kavbojke, dnevni in večerni kosi, čevlji, nakit in še nekateri posebni kosi, ki so trenutno še skrivnost.

alexa2

Njena oblikovalska ekipa je sestavljena iz šestih ljudi, med katerimi je najbolj znan Edwin Bodson, nekdanji vodja ateljeja Haider Ackermann, ki v njeni ekipi prevzema po9ložaj izvršnega direktorja.

Prva kolekcija bo na voljo v blagovnicah Selfridge, Galeries Lafayette in na spletnih straneh Matchesfashion.com, MyTheresa in SSENSE.  Alexa Chung je sporočila, da bodo cene zelo dostopne, saj si želi njena oblačila videti na mestnih ulicah.

Foto: AG Jeans


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam