fbpx

Dekle na vlaku končno dobilo filmsko podobo

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran

Knjižna uspešnica, ki je v trenutku zasedla vrh lestvice New York Timesa, je dosegla rekordno število bralcev.

Knjiga Dekle na vlaku je nedvomno uspešnica zadnjega leta. Zgodba avtorice, novinarke Paule Hawkins, o kateri vsi govorijo in je šokirala svet, je dočakala svojo podobo na filmskem platnu.

Emily Blunt je v glavni vlogi Rachel alkoholičarke, ki jo mož zapusti zaradi druge ženske. Njeno življenje se obrne na glavo. Močno opita počne stvari, ki se jih kasneje ne spomni. V takšnem stanju zalezuje svojega bivšega moža in povzroča nevšečnosti njegovi novi ženi. Svojo željo po boljši sebi in uteho pa Rachel najde na vsakodnevni vožnji z vlakom. Z okna opazuje neznani par, popolni par ki ima vse. Vse tisto, česar ona nima. Dokler ne vidi nečesar, česar ne bi smela.

the girl on the train

Nekega dne se Rachel zbudi z mačkom, vendar pa je nekaj  drugačnega. Kot po navadi se ne spomni vsega, njen spomin je zaradi alkohola še enkrat zatajil, a ostaja nenavaden občutek… občutek, ki ga ne more pojasniti. Poleg tega pa je vsa krvava in poškodovana. Ravno to noč pa je izginila mlada ženska… tako nekako se zgodba zaplete.

 Odličen prvenec, knjižna uspešnica po vsem svetu, ki je v trenutku zasedla vrh lestvice New York Timesa, je dosegla rekordno število bralcev. Filmske pravice je takoj zakupil studio DreamWorks, dogajanje pa se je iz Anglije preselilo v Ameriko. Poleg Emily Blunt pa se bodo v filmu dokazovali Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Lisa Kudrow in Alison Janney. Film in zgodba, ki jo veliko ljudi primerja s knjigo Gone Girl oziroma Izginulo dekle, bo v svetovne kinematografe prišel 7. oktobra.

Foto: Entertainment Weekly, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam