fbpx

Different očala v Galeriji Emporium

Dogodki

V Galeriji Emporium je legendarni slovenski smučar Jure Košir ekskluzivno predstavil svoj model sončnih očal, v sodelovanju z blagovno znamko DIFFERENT.

V Galeriji Emporium je legendarni slovenski smučar Jure Košir ekskluzivno predstavil svoj model sončnih očal, v sodelovanju z blagovno znamko DIFFERENT.

jure-different1Different je mlada blagovna znamka očal, za katero stojijo navdušenci z dobrimi, privlačnimi zgodbami, ki so svoje izkušnje, talent in predanost pripravljeni deliti z vsemi enako mislečimi. Prepoznavna je po okvirjih, ki so narejeni iz pravega lesa. Poleg Jureta je bil na dogodku tudi Different ambasador Anže Žurbi »Zurby«, ki je poskrbel za tolkalsko poslastico.

Elegantna sončna očala Jure so tako kot vsa Different očala z značilno obrtniško pozornostjo izdelana v Italiji, iz najkakovostnejših materialov in z vrhunskimi Carl Zeiss Vision lečami, ki izdelkom poleg skrbno dodelanih detajlov in designa, dajejo še dodatno vrednost. Drzna kombinacija kovinskega okvirja in ročk iz plemenitega lesa, ki jih krasi Juretov podpis, bodo zagotovo prepričala vsakega moškega željnega pozornosti in poželjivih pogledov s strani predstavnic nežnješega spola.

Široka izbira očal Different je sedaj na voljo v Galeriji Emporium. Lesena očala so trend, ki ga ne smete zamuditi! Vabljeni v Galerijo Emporium.

different_represent-4 different_represent-96
different_represent-83

www.galerijaemporium.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam