fbpx

Dih jemajoča Angelina Jolie na naslovnici revije Vogue

Izpostavljeno, Lifestyle

” Stara 40 let in sedaj komaj čakam, da bom stara 50!”

Angelina Jolie je na novembrski naslovnici ameriške izdaje revije Vogue, absolutno dih jemajoča. Oskarjeva nagrajenka, ki nosi Saint Laurent mornarski pulover, izgleda zelo suverena in sproščena v svoji koži, kot že dolgo ne. 

Angelina je tokrat, za razliko od svojih formalnih pojavljanj na rdečih preprogah, oblečena zelo casual in tudi njen make up je diskreten. Fotografije s slavno igralko, njenim možem, prav tako slavnim Bradom Pittom ter njunimi otroci, je posnela ena izmed najboljših fotografinj, Annie Leibovitz.

Interviju govori o njeni nedavni javni izpovedi o dvojni preventivni mastektomiji, o kateri je Angelina dejala: “To me je res povezalo z drugimi ženskami. Želim si, da bi tudi moja mama imela možnost odločitve.” Sam proces opisuje kot “brutalen”, še najlažja je bila odstranitev jajčnikov, kar pa se  tiče hormonskih sprememb, Angelina opisuje kot … zanimivo. 

angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-x1

Menopavza je za Angie sedaj že preteklost. “Počitem se tako prizemljeno. Vem, da se ostale ženske prav tako počutijo. Tako moja mama, kot tudi moja babica sta umrli v njunih 40-ih letih zaradi raka. Jaz sem stara 40 let in sedaj komaj čakam, da bom stara 50 in vem, da mi bo uspelo!”

angelina-jolie-vogue-16oct15-06

angelina-jolie-vogue-16oct15-03

angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03

angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-041  angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-01

Foto: Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam