Dišava, ki požene utrip vašega srca 

14. oktober 2024

Dišava, ki požene utrip vašega srca 

14. oktober 2024
Foto: Giorgio Armani
Dišava, ki požene utrip vašega srca 

Dišava, ki požene utrip vašega srca 

14. oktober 2024
Foto: Giorgio Armani

Dišava ni zgolj vonj, predstavlja obujanje spominov, strast in poželenje, orodje za samozavest in zapeljevanje.

Znamka Giorgio Armani predstavlja novo zgodbo dišave SÌ PASSIONE, Eau de parfum Intense. Utripajoča dišava je predstavljena v novi steklenički za ponovno polnjenje v prelivu goreče rdeče barve, ki jo je oživila Armanijeva globalna ambasadorka lepote, Sadie Sink.

Foto: Giorgio Armani

Dišava SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE je posvečena najmočnejšim čustvom, je dišava za današnje ženske, ki sledijo svojemu srcu in plešejo v svojem ritmu. Ženske, ki jih vodi strast kot smisel. Ki so navdušeni nad tem, kar počnejo. Ki živijo za tisto, kar globoko odmeva. Kdo ve, kaj jim požene srce. 

Nov obraz dišave je ameriška igralka in globalna ambasadorka lepote Armani Sadie Sink. Sadie v kampanji, ki jo vodi Yoann Lemoine, pleše na predelano različico Robynine skladbe “With Every Heartbeat” in prinaša grafično, perečo interpretacijo bistva dišave. 

Foto: Giorgio Armani
Foto: Giorgio Armani

Mešanica strastnih not

Jasmin je cvet strasti, ki utripa, ko razkrije svoje številne vidike – odseva številne plati tega, kdo smo. In jasmin je v središču nove cvetlično-jantarne lesne dišave, ki jo je sestavila parfumerka Julie Massé (Mane).

“SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE sem zasnovala kot kombinacijo čustev, ki se med seboj odzivajo in združujejo, da izrazijo strast. V uvodu žametne note črnega ribeza in sijoče hruške osvetlijo citrusi, ki ustvarjajo mešanico drznosti in sladkobe, kot vabilo, skušnjava,” je vonj opisala parfumerka Julie Massé.

Vse se vrti okoli osrednjega cvetličnega srca, zgrajenega okoli večplastnega jasmina, kot utelešenje ženske strasti, ki sega od nežnih in kremastih tonov do najbolj instinktivnih, ki vzbujajo celotno paleto čustev. Nato sledi čutni odmev baze vanilije, s toni sandalovine in mahu, ki božajo in vžigajo ter dajejo kompoziciji čutnost. Vzbuja občutek slane kože, ki vibrira od čustev, hkrati pa dišavi zagotavlja navpično lesno strukturo,« je še dodala parfumerka. 

 Omamen vonj je ujet v ikonični steklenički, ki je zdaj okrašena s strastno rdečim lakom v subtilnem ombre prelivu. Stekleničk, izdelana z edinstvenim znanjem, ​​je mogoče ponovno napolniti in uteleša zavezo k trajni lepoti in trajnosti. 

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic