Dišava, ki bo tvoj dan spremenila v najbolj vznemirljivo noč

14. februar 2023

Dišava, ki bo tvoj dan spremenila v najbolj vznemirljivo noč

14. februar 2023

Skrivnostnost, čarobnost in intenzivnost opisujejo novo različico ikoničnega parfuma Opium. Znamka YSL predstavlja Black Opium Le Parfum, dišavo, ki je ustvarjena za podoživljanje in ustvarjanje razburljivih nepozabnih večerov.

Dišavo sestavljajo intenzivne note vanilije, združene z ikoničnim akordom kave, ki prikliče nočno stran zapeljive vanilije ter očarljive note šopka belih cvetov, ki sijejo kot žarometi na plesišču. Čutnost dišave ustvarja kvartet črnih vanilj z Madagaskarja, žametno lesni pridih in dolgotrajnost ustvarijo note pačulija, sladkost pa zelena mandarina, hruška in cimet.

Foto: YSL

Kreacijo so ustvarili parfumski mojstri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc in glavna parfumeristka Marie Salamagne, ki je soustvarila originalno parfumsko vodico Opium. Eno najbolj prepoznavnih dišav 20. stoletja je sicer leta 1977 ustvaril Yves Saint Laurent. Ognjeno mešanico smole in začimb je modni oblikovalec poimenoval “ognjene rože”.

Foto: YSL

Glavna zvezda mednarodne kampanje za novo dišavo Black Opium Le Parfum, ki jo je režiral večkratni filmski ustvarjalec Anton Tammi, je igralka Zoë Kravitz. Kampanja prikazuje nadvse drzen pohod v soju svetlikajočih se luči mestne noči iz višav razkošnega stanovanja k rdeče obsijani kupoli. Pohod z energijo navdaja brizg dišave Black Opium Le Parfum, ki spremeni dan v najbolj vznemirljivo noč.

Foto: YSL

Privlačna sofisticirana steklenička črpa navdih za svoj ikonični videz iz enega najbolj znamenitih dizajnov v zgodovini parfumov – stekleničke iz leta 1977, ki jo je osebno oblikoval Yves v sodelovanju z oblikovalcem Pierrom Dinandom. Inspiracija zanjo so bile japonske škatle inro, v kateri so samuraji nosili svoj opium.

Style. Več novic