fbpx

Divji zahod v središču Ljubljane

Dogodki, Lifestyle, PR novica

Večernega druženja v vzdušju Divjega zahoda so se udeležili tudi številni znani Slovenci in Slovenke.

Skupina Helios je na dogodku Wild Wild Christmas v samem središču prestolnice poskrbela za odmevno zabavo ob razkritju ekskluzivnega koledarja Mobihel 2016. Predstavitvi vrhunskih fotografij z domiselno tematiko, se je pridružila tudi ekipa, ki je zakrivila letošnji koledar in z mičnimi manekenkami še dodatno popestrila praznično vzdušje. Koledar Mobihel 2016, med drugimi, krasi tudi popularna Inja Zalta, ki jo lahko trenutno spremljamo v nanizanki Usodno vino.

Večernega druženja v vzdušju Divjega zahoda so se udeležili tudi številni znani Slovenci in Slovenke med njimi tudi Alya, Špela Jereb, Ivana Šundov, Ula Šemole, Rado Mulej, Daša Podržaj, Ana Marija Avbelj, Doroteja Premužič, Katarina Benček, Maja Kljun, Uroš Slak, Danica Lovenjak, Nejc Simšič, Aleš Prestor in Sinka Halebič. Manjkala nista tudi fotografinja, Lidija Mataja, ki je poskrbela za prepoznaven in vizualno močan stil koledarja Mobihel 2016 ter predstavnik lastnikov Heliosa, Gerald Martens.

Tema letošnjega koledarja močno spominja na čase, ko so po krajih, zahodno od reke Mississippi v Združenih državah Amerike, strah sejali Billy the Kid, Wild Bill Hickok in Wyatt Earp. Manekenke so pozirale ob ameriških starodobnikih in motociklih iz 50 in 60 let, maskerka in stilistka pa sta poskrbeli za njihov zapeljiv pin-up slog. Na dogodku Wild Wild Christmas, ki je upravičil svoje ime, je bilo zopet izžrebanih 10 redkih srečnežev, ki so koledar Mobihel 2016 odnesli s seboj domov. Večina izmed 999 izvodov koledarja namreč potuje v tujino, v več kot 20 držav, kjer je še prisotna Skupina Helios.

Alya_foto_Marko_Delbello_Ocepek – kopija

Alya

Anamarija Avbelj_foto_Marko_Delbello_Ocepek – kopija

Anamarija Avbelj

Anja Jenko_Marko_Delbello_Ocepek – kopija

Anja Jenko

Doroteja Premužič in Katarina Benček_foto_Marko_Delbello_Ocepek

Doroteja Premužič in Katarina Benček

Ivana Šundov_Marko_Delbello_Ocepek

Ivana Šundov

Maja Kljun_foto_Marko_Delbello_Ocepek

Maja Kljun

Mobihel_koledar_2016_foto_Marko_Delbello_Ocepek

Rado Mulej_foto_Marko_Delbello_Ocepek

Rado Mulej

Uroš Slak_foto_Marko_Delbello_Ocepek

Uroš Slak

Foto: Marko Delbello Ocepek


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam