fbpx

Dizajnerske nogavice, ki s svojo barvitostjo in izvirnostjo osvajajo modne navdušence

Moda, Novice, Prva stran

Hit letošnje jeseni.

Letošnja jesen bo zelo barvita in razlog za to so trendovske nogavice, nemške blagovne znamke Wigglesteps. Nogavice z izvirnimi motivi so na voljo v več kot 40 poslovalnicah po regiji ter v spletni trgovini www.wigglesteps.si. Nogavice Wigglesteps so pisane na kožo vsem, ki sami ustvarjajo svoj stil, postavljajo modne trende in znajo nositi barve na bolj drzen in nekonvencionalen način. Kolekcije širijo trendovska sporočila in izvirne motive.

16

Če ste ljubiteljica živali, vas bo Wigglesteps letos vsekakor navdušil z široko izbiro motivov, kot so francoski buldog, mops, zebra, enorog, panda, tukan ter različnimi motivi prikupnih muck in kužkov. Na voljo je več kot 200 motivov, med njimi tudi cvetličnih, ljubezenskih, umetniških, vintage, retro ter urbanih.

7

dsc_1737

V znamko Wigglesteps pa se ne boste zaljubili samo zaradi izvirnih motivov, ampak tudi zaradi okolju prijazne strategije in edinstvenega ter zaščitenega patenta izdelave. Drzna in barvita zunanjost, hkrati pa udobna, koži prijazna notranjost iz 40 % organskega bombaža. Nič več odločanja med modnim in udobnim, Wigglesteps nudi oboje.

dsc_1618

 Na voljo v poslovalnicah: Galerija Emporium, XYZ Citypark, Studio Citycenter Celje, Nakupovalna hiša Ikona, poslovalnice Modiana in trgovine Socks po Sloveniji.

11

Za nakup iz naslonjača odsurfajte na www.wigglesteps.si, kjer je na voljo tudi največja izbira motivov in modnih namigov v obliki foto editorialov.

 

Foto: Wigglesteps Slovenia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam