Dnevi horoskop za soboto, 25. novembra 2023

24. november 2023

Dnevi horoskop za soboto, 25. novembra 2023

24. november 2023

Všeč vam bodo vsi koraki, ki bodo vključevali sočutne prijeme.

Ne odstopajte od svojih stališč in se začnite bolj približevati resnici. Čim prej poravnajte račune in se soočite s svojimi obveznostmi. Kar nekaj časa vam že leži na duši nekaj, kar bi morali spremeniti. Znebite se bremena, saj vas bo drugače začelo močno obremenjevati. V vaše naročje prihaja čustvena skladnost, ki prinaša svetel pogled na odnose. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v biku se boste usmerili v odnose, najbolj vas bo zanimalo, kateri so resnično iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. Zvečer pričakujte toplino.

BIK 
Čeprav boste sestavljali zadeve v celoto, vas bo nekoliko ovirala misel na to, kaj vse bi morali še postoriti. Odločnost bo zmanjšana, zato se boste o pomembnih stvareh pogovorili.

DVOJČKA
Končno veste, kaj si želite, zato napredovati zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. Pomagala vam bo tudi trma, ki jo prebuja luna v biku.

RAK
Osredotočite se na informacije, ki vam lahko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in dosegli soglasje, po katerem hrepenite.

LEV
Z vztrajnostjo, ki jo prebuja luna v biku, se boste z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bo prisotne nekaj nenavadne tišine.

DEVICA
Veselje in simpatično presenečenje bo razlog za dobro voljo. Ko boste opravili z obveznostmi, vam bo pomembno le to, da se povežete s prijatelji in se imate lepo.

TEHTNICA 
Ne oklevajte glede večje naloge, čeprav vam bo odvzela nekaj prostega časa, toda tokrat boste pripravljeni močno zagrizniti v velik zalogaj in se izkazati v družinskem okolju.

ŠKORPIJON 
Nekdo vam bo naredil pravo zmedo, ko bo hotel dokazati, da se v določeni situaciji znajde bolj kot vi. Vskočite in odreagirajte, preden se stvari tako zapletejo, da boste potrebovali pomoč. 

STRELEC
Ne pustite svojih domačih ali prijateljev na cedilu, ampak jim nesebično pomagajte v težkih trenutkih. V domačem okolju bo vsa skrb z energijo lune v biku tokrat žal ležala na vaših ramah. 

KOZOROG 
Ne pozabite se otresti skrbi, preden stopite na domače dvorišče. Soočite se s prijetnimi pogovori. Pripravljeni boste na akcijo, ki bo vezana na vsa področja, najbolj pa na ljubezenskega.

VODNAR
Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in začeti nekaj novega, si lahko kmalu obetate manjši napredek. V večernih urah se bo prileglo več lenarjenja, zato se udobno namestite.

RIBI
Lotite se dela, preden vas zapusti navdušenje. Z lahkoto boste premagali nekaj ovir, ki bi vas kasneje lahko na celi črti upočasnile. Posvetite svoj prosti čas najbližjim, saj bodo hvaležni. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic