Dnevni horoskop za četrtek, 11. januarja 2024

10. januar 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 11. januarja 2024

10. januar 2024

Če se v misli prikradejo strahovi, sumi in slutnje, skušajte z energijo Mlaja analitično razmisliti o smislu vsega ter počasi tudi ukrepati.

Ugoden čas za reševanje finančnih zadev, tudi tistih, ki bi jih morda najraje ignorirali. Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zavirata izražanje in vas postavita pred zoprno izkušnjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Poskusite biti z energijo Mlaja bolj zbrani. Priznali si boste, da nujno potrebujete več gibanja, zato se nikar ne zapirajte med štiri stene. Naj pomanjkanje časa ne bo izgovor. 

BIK
Mlaj vam podarja notranjo moč, ki jo spretno uporabite na področju medsebojnih odnosov. Veliko boste naredili že, če boste prezrli zahrbtna nagajanja in razne negativne komentarje.

DVOJČKA
Z vso spretnostjo prepričevanja vam bo uspelo pridobiti nekoga, ki ga gledate z občudovanjem. Ne bi bilo slabo, če bi se malce ozrli okoli sebe in obrnili pozornost tudi k malenkostim.

RAK
Iskrenost, ki jo prebuja mlaj, bo prinesla mnoge prednosti in tudi ugled, po katerem hrepenite. Tokrat vam bo na področju kariere uspelo nadoknaditi vse, kar ste zamudili. 

LEV
Na področju kariere boste z Mlajem v kozorogu, ki bo prava gonilna sila, pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi. Ukvarjali se boste z vprašanji, ki vplivajo na vašo prihodnost. 

DEVICA
Niste pripravljeni na težke teme, kljub temu je pred vami pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.

TEHTNICA
Ne zapirajte se več vase, saj nekdo pričakuje, da se boste na povabilo odzvali. Počasi se boste morali navaditi, da ne more biti vedno vse čisto tako, kakor ste si zamislili. 

ŠKORPIJON
Oseba, od katere nekaj pričakujete, ne bo najbolj radodarna, vendar se s tem nikar preveč ne obremenjujte. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z nežnostjo. 

STRELEC
Tokrat se ne boste odzivali najbolj spontano, kot je v vaši navadi, ampak boste zaradi lune v kozorogu zelo premišljeni ter zadržani. Zato ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo vprašal, ali je kaj narobe. 

KOZOROG
Zasebno boste zaradi dvomov, ki se prebujajo prepričani, da vam nekdo že nekaj časa ne govori prave resnice, vendar kljub temu ne boste kršili zelo pomembnega dogovora. 

VODNAR 
Ne obremenjujte se, če se nekaj še ne bo zaključilo. Morda bi morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični, saj vas že kmalu čakajo zelo spodbudne informacije.

RIBI 
Verjetno prizadeti nekoga niste nameravali, vendar ste to storili zaradi zadeve, ki vas je močno zmotila. Skušajte vse skupaj popraviti z iskrenim pogovorom in opravičilom, ki bo sprejeto.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic