Dnevni horoskop za četrtek, 17. februarja 2022

16. februar 2022
Dnevni horoskop za četrtek, 17. februarja 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 17. februarja 2022

16. februar 2022
Foto: Canva

Želeli boste dejstva in rezultate, samo z obljubami in praznimi besedami se ne boste zadovoljili.

Prihaja tudi močna želja po urejenem finančnem in kariernem področju, zato vas lahko vsak nesporazum ali napaka spravi v slabo voljo ali razdražljivost. Več kot običajno boste brskali po spletu.

OVEN

Vse, kar se dogaja vpliva na počutje, vi pa z vplivom lune v devici še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najbolj ranljivi in občutljivi. Sami si zapletate stvari, prenehajte se smiliti sami sebi.

BIK

Imeti morate odprte oči in se odzivati, le tako si lahko obetate, da se boste ob pravem času odločili tako da bo dobro za vas. Luna v devici vas vabi k bolj analitičnemu pristopu.

DVOJČKA

Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi nakopičena čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po ž pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.

RAK

V ljubezni bo zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših željah. Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se z luno, ki se nahaja v devici vsekakor izboljšuje.

LEV

Pri poslovnih zadevah boste neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Samo pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nič ni prav enostavno.

DEVICA

Vsi okoli vas bodo pričakovali določen razplet. Dan bo napet in najbolj se boste ustrašili predolgega čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste vsi precej nezainteresirani in slabe volje.

TEHTNICA

Nekaj se vam bo zdelo preveč lepo, da bi bilo resnično. Zaradi prebujene radovednosti se boste na vse pretege trudili izvrtati še več informacij. Ljubezen bo kljub luni v devici obarvana z nežnostjo.

ŠKORPIJON

Nikar se tokrat preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate možnosti, ki jih imate. Luna v devici bo poudarila racionalen pristop.

STRELEC

Dan vam ne bo najbolj naklonjen, zato boste malce zoprni. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Morda je težavno to, da nočete popustiti ter da vztrajate pri nemogočih podvigih, ki drugim niso najbolj všeč.

KOZOROG

Na delovnem mestu boste z luno v devici zelo marljivi, zato boste z lahkoto opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko pričakujete zabaven in razigran večer.

VODNAR

Poskusite se dogovoriti glede obveznosti, morda je bolje, da nekaj, na kar ste čakali preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je bolj strokovno podkovan. Poiščite nove informacije, saj jih potrebujete.

RIBI

Zastavili ste zahteven projekt, toda niste prepričani, da vam resnično lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko prenesli. Raje se usmerite v skrbno načrtovanje dolgoročnih ciljev.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic