Dnevni horoskop za četrtek, 19. oktobra 2023

18. oktober 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 19. oktobra 2023

18. oktober 2023

Všeč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi ter samozavest, ki se bo tekom dne stopnjevala v pozitivni smeri.

Če boste v pravem trenutku podarili nasmešek, se vam obeta notranje zadovoljstvo. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti in hkrati zelo spontani. Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo, zato vas bo težko razjeziti. Da bi se izognili nemiru in živčni napetosti, se podajte neobremenjeno v akcijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Za vse opravke ki bodo na urniku, vam bo primanjkovalo časa in potrpežljivosti. Prav tako vas bo vznemirjalo preveč posameznikov, ki vam v ničemer niso niti malo podobni.

BIK 
Nikar ne sproščajte napetosti, ki jih v negativnem smislu prebuja luna v strelcu. Ne izgubljajte potrpljenja, če se dogodki ne bodo odvijali tako, kot ste si pred kratkim zamislili. 

DVOJČKA
Ne ustrašite se težjih izzivov, raje se začnite zavedati lastne vrednosti in jo unovčevati. Odzivajte se diplomatsko in poskusite upoštevati srednjo pot, ki vas vodi k pravi uskladitvi.

RAK
V službi pokažite, da ste vsak trenutek pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili. Naj vas ne bo strah biti pogumni, saj bo marsikaj v prihodnosti odvisno od sedanjega odziva. 

LEV
Kljub luni v strelcu bo marsikaj delovalo zelo naporno, zato boste morali dogajanje ves čas pozorno spremljati. Ne oklevajte na čustvenem področju s pomembnim  vprašanjem.

DEVICA
Situacijo, ki vas obremenjuje, boste rešili, če se boste zbrano osredotočili na pomanjkljivosti. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali preveriti, zato pazite, komu boste zaupali.

TEHTNICA
Na področju kariere vam lahko pomaga primarni občutek za to kaj je prav in kaj ne. Razmišljali boste s svojo glavo, zato nikakor ne boste nasedli tistim, ki vas bodo želeli zavesti.

ŠKORPIJON
Nekaj zadev se bo zaradi vprašanj, ki se bodo sproti odpirala na področju dela ustavilo, ampak vse skupaj ne bo trajalo dolgo. Na prijetnem srečanju boste pokazali več kot doslej.

STRELEC
Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi vas lahko, če si boste dovolili notranje obremeni. Skušajte večkrat globoko vdihniti in se izogniti negativnim vibracijam.

KOZOROG
Dovolj vam bo neprestanega ugajanja, želeli boste biti to kar ste, tudi če to nekomu ne bo odgovarjalo. Na čustvenem področju se počasi pomikate v fazo razjasnitve in toplih občutkov. 

VODNAR
Nikar ne imejte slabe vesti, ter si po napornem delovniku vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko oddahnili od vseh poslovnih ter finančnih bremen in se malce sprostili.

RIBI
Nemirni boste, saj boste razmišljali o tem, da vam nečesa primanjkuje. Nikar se zaradi lastnega nezadovoljstva ne zapletajte v ljubezenskih nihanjih. Iskanje napak ne bo obrodilo sadov.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic