Dnevni horoskop za četrtek, 21. aprila 2022

21. april 2022
Dnevni horoskop za četrtek, 21. aprila 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 21. aprila 2022

21. april 2022
Foto: Pexels

Previdni boste tako poslovno kot tudi zasebno.

Situacije ne boste zaznavali objektivno, zato vas bo zelo težko navdušiti za kakšno novo idejo ali rešitev. Vso energijo boste usmerili v konkretne cilje, obveznosti in odgovornosti. Za ljubezenske pripetljaje tokrat ne boste najbolj razpoloženi. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Zaplet s sodelavcem bo vaša lekcija, da ni dobro vedno popustiti. Vse skupaj lahko z energijo lune v znamenju kozoroga rešite z vztrajnim pristopom in logičnimi rešitvami.

BIK
Čeprav si boste zastavili umirjen dan, vas lahko kljub temu preseneti nepozabno doživetje. Trenutek veselja in sproščenosti bo pregnal vse napetosti, ki so se kopičile v preteklih dneh.

DVOJČKA 
Za rešitev pomembne zadeve bo na voljo manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z delom pričeti takoj. Za vsako stvar zahtevajte tudi razlago, da vam bo vse skupaj bolj jasno.

RAK
Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar ne pozabite, da vas čakajo pomembni koraki, povezani s financami. Skupaj z nekom od bližnjih boste skovali odličen načrt.

LEV 
Nikakor ne morete mimo določenih pravil, s katerimi se nikakor ne strinjate. Naporno bo, še posebej na področju kariere in denarja. V ljubezni boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite.

DEVICA
Zaradi hladne energije lune v kozorogu ne morete izvedeti vsega, kar se na kariernem področju skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve, ki vam v bistvu onemogočajo napredek.

TEHTNICA 
Priznajte si, da niste rešili pomembne zadeve, zato se ponavljajo problemi, ki jim ne bo videti konca. Dokler se ne boste direktno soočili ne pričakujte pozitivnih odzivov in rezultatov. 

ŠKORPIJON
Izkoristite dan z vplivom lune v kozorogu tako poslovno kot tudi finančno, saj bo vse česar se boste lotili tokrat veliko lažje izvedljivo, morda tudi bolj dostopno kot običajno.

STRELEC 
Ponujeno vam bo zanimivo sodelovanje, toda niste prepričani, če bi se v nejasnih situacijah dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj, kar pa vas lahko odbije.

KOZOROG
Bodite previdni in ne delujte preveč hladno ter preveč resno. To bo težko, saj vam bodo po glavi zaradi lune v vašem znamenju ves čas švigale finančne in poslovne napetosti. 

VODNAR
Zdaj je pravi trenutek, da se prenehate smiliti sebi in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga dejstvo, da verjamete vase.

RIBI
Z luno v kozorogu se boste popolnoma posvetili delu, čeprav vas bo na trenutke bolj mikalo nekaj sproščenega. Odločite se za nekoliko razigran pristop, s katerim boste dosegli želeno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic