Dnevni horoskop za četrtek, 23. novembra 2023

22. november 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 23. novembra 2023

22. november 2023

Na trenutke boste raztreseni ali zmedeni, zato se ne boste sposobni boriti s posledicami napak.

Nikar se ne ustrašite edinstvenega pogleda na svet ter povišanega ega, ki ga je smotrno uporabiti v učinkoviti smeri. Z nagajivo in razigrano energijo se boste dobro počutili opaženi, vključeni in zaželeni. Brez zadržkov boste podarjali čas in prebujali zanimive tematike. Zavedati se boste začeli, da je treba delovati bolj sproščeno in vse skupaj se bo odvilo v lepši smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ves dan boste zelo aktivni, tudi ljubezensko in intimno življenje bo z energijo lune v vašem znamenju sproščeno. Če ste na dieti, boste imeli manj pregrešnih želja in več discipline.

BIK
Nekoga, ki ga potrebujete, lahko zlahka pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite nesporazum, ki sta ga bila pred kratkim deležna. Bodite bolj prepričani v svoj prav.

DVOJČKA
Energija lune v ovnu vas bo opozorila, da sprejmete spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v napredno delovanje. Pri pomembnem pogovoru bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku.

RAK 
Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite simpatičen kompliment ter da se znebite vseh zamer. Čakanje vam bo še bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh, ki ga lahko dosežete. 

LEV
Zaradi napetosti, ki se širijo v notranjosti, ne boste najbolj prijetna družba, skušajte se raje umakniti in ugotoviti, kaj bi lahko spremenili. Večer prinaša na področju čustev strastne energije.

DEVICA
Sami se boste morali odločiti, kako se bo določena situacija razvijala naprej. Ob tistih ki ne bodo imeli nobene napredne ideje ter prav volje, da bi se povezali, vam bo rahlo dolgčas.

TEHTNICA
Naslonite se in si oddahnite, saj boste deležni nekaj prijetnih vzgibov na čustvenem področju in dejstev, ki vas bodo pomirila. Več časa preživite na zraku, gibajte se in poskrbite za svoje telo.

ŠKORPIJON
Ne bo vam všeč, vendar boste morali začeti z najmanj prijetnimi opravili, vztrajajte, saj se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Prevzele vas bodo nežne vibracije, zato se boste posvečali svojim najdražjim.

STRELEC 
Zjutraj boste razpoloženi za delo in vse opravke, ki so na urniku. Potem bo zbranost upadla pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju, ki vas bodo na prijeten način potegnili vase. 

KOZOROG
V pomembni situaciji boste manj pristranski kot po navadi. Nekaj boste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do zasilne rešitve. Počakajte, da se vse skupaj uredi.

VODNAR
Nenadna situacija vas bo usmerila v intenzivne procese na čustvenem področju. Če se odločate, kaj narediti z določenim razmerjem, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati.

RIBI 
Skušajte z energijo lune v ovnu delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v določeno zadevo. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih niste želeli priznati.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic