Dnevni horoskop za četrtek, 28. julija 2022

27. julij 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 28. julija 2022

27. julij 2022

Pomembno v medsebojnih odnosih bo, da zahtevate spoštovanje ter da vas ne jemljejo za samoumevne.

Zaradi ponosa boste ščitili svoja prava čustva. Želeli si boste ljubezen v polnem razcvetu, za lahkoto boste prebudili tudi strast. Ognjeviti in strastni boste tudi glede poslovnih in s financami obarvanih odločitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav vam bo energija leva pisana na kožo, vam bodo zadeve kar naprej uhajale izpod nadzora. Napnite vse svoje diplomatske sile, da izbruhnete v kočljivi situaciji čim bolj milo.

BIK
Zaradi Mlaja boste polni optimizma in pričakovanj, prihaja tudi nekaj fizične utrujenosti. To bo le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom in obveznostim.

DVOJČKA
Osebnostno boste napredovali postopoma, delovali boste korak za korakom. Obdajali vas bodo različni ljudje in počasi lahko z energijo Mlaja v levu celo najdete svojo izgubljeno moč.

RAK 
Če ste se v zadnjem času zapletli v večje konflikte, se bodo le ti stopnjevali še naprej. Možnosti za pogovor bodo bolj majhne, umakniti se pa tudi ne morete, saj vas spremlja občutek, da bi se bilo treba soočiti.

LEV
Na področju kariere vas zaradi vpliva Mlaja v vašem znamenju nič ne more spraviti v slabo voljo. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči vse in še več, če ste popolnoma predani cilju. 

DEVICA
V delovnem okolju boste zaradi nihanja razpoloženja pod rahlim pritiskom, rešili se boste, če boste uporabili iznajdljivo plat. Boljše počutje prihaja, če se boste udeležili razvedrilnih športnih aktivnosti.

TEHTNICA
Nepričakovani zapleti vas bodo povezali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali. Če imate namen nekomu nekaj povedati, boste to storili odkrito. Pri tem boste ostali vljudni in seveda diplomatski.

ŠKORPIJON
Pogumna poteza bo tokrat plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Samozavest, ki vas spremlja, vam bo še kako koristila na delovnem mestu. 

STRELEC
Kljub temu da vas bodo neprestano izzivali, boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo. Na področju ljubezni lahko z energijo Mlaja pričakujete boljše počutje in razumevanje.

KOZOROG
Neprestano se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni najboljši. Ne poskušajte stvari narediti zlahka, saj bo trba vložiti nekaj truda. 

VODNAR
Na področju kariere boste s pomočjo Mlaja zadeve izoblikovali po svoje in pri tem imeli tudi paleto navdiha, takšnega, ki vas vodi v konkretna dejanja. O nezadovoljstvu ne bo niti sledu.

RIBI
Z Mlajem v levu boste na vseh področjih svobodni in neobremenjeni. Ostajate izredno optimistični, kljub temu da se lahko neka zadeva zaradi nepremišljenosti malce zakomplicira.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic