Dnevni horoskop za četrtek, 28. septembra 2023

27. september 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 28. septembra 2023

27. september 2023

Preizkušnje, ki jih prebuja konjunkcija med Luno in Neptunom bodo semena, ki lahko kasneje poženejo korenine, zato bodite predvsem osredotočeni na globlji pomen.

V kolikor ne boste želeli izraziti svojih čustev, se lahko nanizajo čustvene blokade, tudi v obliki raznih fizičnih bolečin. Na področju kariere in izobraževanja bodite pripravljeni na različne vibracije, dobre in slabe. Na področju ljubezni pričakujte številne preizkušnje, zato skušajte v odnosih delovati čim bolj pristno. 

OVEN  

Več časa kot običajno boste preživeli za računalnikom, izredno klepetavi, samozavestni in polni raznih domislic. Informacije, ki jih boste pridobili bodo vsekakor prednost. 

BIK  

Že dolgo vas ni nihče tako kot vas bo nekdo danes pohvalil in spet se vam bo zdelo, da ste zaželeni. Zelo poseben ter strasten trenutek lahko pričakujete tudi na področju čustev. 

DVOJČKA  

Vpliv lune v znamenju rib bo omejil vašo komunikacijo, ampak le toliko, da ne boste storili kakšne neumnosti po nepotrebnem. Pazite, kako boste začeli družinski pogovor. 

RAK   

Poskusite s pomočjo stabilne energije odgnati skrbi in uživati življenje. Pomembo bo, da se spomnite, da vse to, kar dajete, prejemate tudi nazaj. Čustva bodo razigrana. 

LEV  

Presenečeni boste v pozitivni smeri, še posebej na področju čustev, kjer z luno v ribah končno prihajajo bolj nežne energije. Pripravite se, odpira se vam poglobljeno srčno poglavje. 

DEVICA  

Pogovorite se o sporni zadevi, če boste dovolj prepričljivi, boste kmalu poplačani za trud. Presenetila vas bo zadeva, ki bo po vsej verjetnosti povezana z lastnimi interesi.  

TEHTNICA  

Prihaja nekaj, česar niste pričakovali, nekaj, po čemer ste nekoč hrepeneli. Všeč vam bo, ko boste zaznali, da se zadeve če so pravilno usmerjene lahko same postavijo na svoje mesto. 

ŠKORPIJON  

Vse se lahko reši, če boste na iskren način priznali, da ste se v določeni zadevi precej zmotili. Pripravite se na spremembe, saj nekdo želi od vas odgovore na zoprna vprašanja.  

STRELEC  

Z energijo lune v ribah se na področju čustev poglobite v tehtno analizo. Dovolj časa ste razmišljali in se odločali o določeni zadevi, sedaj je čas da sprejmete tisto, kar je za vas najboljše.  

KOZOROG  

Nikar ne odlašajte s pomembnim pogovorom, saj vam bo žal. Raje se vsega skupaj lotite z navdušenjem bojevnika in veliko energije, čeprav zaradi lune v ribah tudi šibkih trenutkov ne bo manjkalo. 

VODNAR  

Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, vendar kljub temu v notranjosti zaradi pesimizma, ki ga bo prebujala luna v ribah ne boste zadovoljni. Misel na finance vas bo begala. 

RIBI  

Tisti, ki se boste znašli v zagati ali občutljivem trenutku, se boste obrnili k bližnjim, ki jim resnično zaupate. Ne glede na to, kako močno odmevajo besede, se skušajte odločiti na podlagi več dejstev. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic