Dnevni horoskop za četrtek, 3. februarja 2022

02. februar 2022
Dnevni horoskop za četrtek, 3. februarja 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 3. februarja 2022

02. februar 2022
Avtor: Profimedia

S konjunkcijo med Luno in Jupitrom prihajajo srečna naključja.

Dobre novice bodo povezane z vsemi področji, nič vam ne bo težko, ob problemih boste zamahnili z roko in se hudomušno vsemu skupaj nasmejali. Težko se boste uprli dobri hrani in prijetnim stvarem.

OVEN

Odločili se boste spremeniti določene zadeve, kar z energijo lune v ribah niti ne bo težko. Usmerili se boste v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva na osebnem področju.

BIK

Tistim, ki imate dvome lahko energija lune v ribah še dodatno oteži situacijo. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu in ne komplicirajte po nepotrebnem.

DVOJČKA

V delovnem okviru lahko pričakujete pospešeno delovanje. Sestankovanje in pogovori z nadrejenim vam tokrat ne uidejo. Čeprav se jim boste želeli izogniti, to žal ne bo mogoče.

RAK

Ne boste se več zadrževali v starih obljubah. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih pravil, ki vam bodo pisana na kožo, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti.

LEV

Običajna pravila bodo pozabljena, navidezne meje bodo zabrisane. Nekdo nikakor ne ne bo želel razumeti določenih zadev, povezanih s preteklostjo, kar vas bo vznemirilo.

DEVICA

Spoznali boste, da se nekatera prizadevanja obrestujejo takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo na spregled bolj malo rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti.

TEHTNICA

Zaradi labilnosti, ki jo poudarja luna v ribah ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli, da se ne boste po nepotrebnem zapletli.

ŠKORPIJON

Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte, saj kmalu prihaja boljše, bolj umirjeno obdobje.

STRELEC

Delo vam bo šlo zaradi zbranosti, ki jo poudarja luna v ribah odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom je čas za večje korake nadvse primeren. Potrebujete samo pogum.

KOZOROG

Pogovorite se in nikar zaradi notranje napetosti, ki jo prebuja luna v ribah ne ustvarjajte konfliktov. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili naklonjenosti tistih, ki vas spoštujejo.

VODNAR

Končno boste našli pravo ravnovesje na vseh področjih. Prejeli boste tudi ugodno in zelo zanimivo rešitev, ki vas bo razveselila. Le finance bodo tiste, ki vas bodo v ozadju bremenile.

RIBI

Bolj jasno boste morali postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo na spregled. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu dneva, ko boste utrujeni.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic