Dnevni horoskop za četrtek, 4. januarja 2024

03. januar 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 4. januarja 2024

03. januar 2024

Želeli si boste miru in tišine, Zadnji krajec pa bo neprestano prebujal napredne misli.

Ne bo vam težko voditi, svetovati in pomagati, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. Na področju kariere in denarja vas bosta rešili vztrajnost ter odlična motivacija. Ne boste dovolili, da vam malenkosti odvzamejo fokus in vas obremenijo. Ljubezenske vibracije prebujajo harmonijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub Zadnjemu krajcu se boste počutili tako nemirni in osamljeni, kot bi bili ledena gora, kar bo še poglobil komentar nekoga od bližnjih. Če bo zadeva preveč napeta, se raje umaknite.

BIK
Počasi lahko pričakujete priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je blizu. Čustveno boste v določeno situacijo danes bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati.

DVOJČKA
Pričakujte, v kolikor ste v razmerju, več sprostitve in razvajanja s strani ljubljene osebe. Samski, razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki se je začela pred kratkim in vam je zelo naklonjena.

RAK
Vse stvari boste gledali iz zabavnega zornega kota, zato se niti ne boste zavedali resnosti položaja, v katerem ste se znašli. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi, naj počakajo.

LEV
Večjih problemov z zdravjem in počutjem ne boste imeli, izogibajte pa se stresnih situacij. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi. Za samske bo dan čudovit.

DEVICA
Z energijo Zadnjega krajca boste lažje delovali, saj boste zaznali, da je ob vas nekdo, ki vas ima rad in vas spoštuje. V nepredvidljivih okoliščinah se boste kljub vsemu dobro znašli.

TEHTNICA
Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo kljub temu ugoden, čeprav boste potem utrujeni in malce naveličani vsega. 

ŠKORPIJON
Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko drago stane. Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini in vas spoštujejo.

STRELEC
Visoki cilji in motivacija bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Vse, o čemer ste še pred kratkim dvomili, se bo dobro izteklo in v sebi boste občutili iskreno harmonijo.

KOZOROG
Z energijo lune v tehtnici se bo prebudila želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, kar pa trenutno morda ne bo izvedljivo. Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih začnite reševati. 

VODNAR
Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Tudi v ljubezni boste kljub luni v znamenju tehtnice nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.

RIBI
Ker boste precej raztreseni, ne boste vedeli, pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. S poglobljenim razmišljanjem boste hitro dojeli, kako stvari stojijo in katere odločitve so prave.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic