Dnevni horoskop za četrtek, 4. novembra 2021

03. november 2021
Dnevni horoskop za četrtek, 4. novembra 2021

Dnevni horoskop za četrtek, 4. novembra 2021

03. november 2021
Avtor: Profimedia

Kar bo Mlaj umiril in popravil, bo vpliv konjunkcije med Luno in Marsom pokvari in izniči.

Prihaja nagel nepremišljen pristop, ki lahko marsikoga popelje v nervozne odločitve. Pazite se prepirljivosti in narobe razumljenih zadev, ki se lahko sprevržejo v pravi kamen spotike. Na področju ljubezni se bodo prepletale močne in strastne vibracije, ter velika mera igrivosti.

OVEN

Močan občutek, da ste nekaj zamudili, vas bo še dodatno odmaknil od tega, da bi od nekoga dobili potrditev. Preveč pričakujete ugoden konec zadeve, bolj smotrno je narediti še kakšen korak.

BIK

Vedno znova se boste morali dokazovati, vendar je to edina opcija, ki vam preostane. Živčnost, ki jo prinaša luna v škorpijonu lahko povzroči bolečine v želodcu, zato se pravi čas zavarujte.

DVOJČKA

S svojim mnenjem se boste intenzivno vključevali v dogajanje okoli vas. Odločitev, ki jo boste sprejeli v jezi boste z energijo Mlaja skušali na vsak način popraviti. Morda vam bo celo uspelo!

RAK

Zaradi odvečne energije Mlaja v znamenju škorpijona bo danes najboljša izbira več športnih in rekreativnih dejavnosti. Razmišljate o delu, obremenjujete se, namesto da bi energijo usmerili v nekaj bolj prijetnega.

LEV

Modra taktika, vpliv Mlaja in diplomacija vam bodo pomagali, da boste vzpostavili konstruktivni dogovor. Vsa energija bo tokrat usmerjena v urejanje in reševanje materialne situacije.

DEVICA

Ne morete se umiriti, neprestano zamujate in napake pravzaprav ponavljate, kar nikakor ni v vaši navadi. Premislite in poskusite znova, morda od trenutka, ko se boste zadev lotili nekoliko drugače.

TEHTNICA

Predvsem zaradi sreče se boste elegantno s pomočjo Mlaja izognili nastavljeni pasti. Ta dogodek bo lahko v vas prebudil zelo zoprne občutke, ki pa jih boste tokrat uspeli obvladati.

ŠKORPIJON

Pri nečem niste tako uspešni kot ste bili nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli in morda tudi porabili preveč energije. V ljubezni je še bolj nejasno, kar vas naj ne moti.

STRELEC

Današnjo delovno klimo boste prenašali precej hladnokrvno. Vseeno vam bo, kako se bo določen konflikt odvijal. Glejte, da ga ne boste spet kje polomili, saj je to idealna priložnost, da si povrnete ugled.

KOZOROG

Bodite čim bolj izvirni, posebno če ste od nekega vprašanja prehitro dvignili roke in ste potem pomembno odločitev obžalovali. Zdaj prihaja prava priložnost, da z Mlajem začnete znova in zmagate.

VODNAR

Odlično boste z Mlajem v škorpijonu predstavili svoje zamisli. Uporabite svoje diplomatske sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite ljubezensko situacijo, ki trenutno ni najbolj prijetna.

RIBI

Nenavadne okoliščine bodo povzročile zmedo, ki jo bo vsakdo izmed vas izkoristil po svoje. To je vaša priložnost, da prevzamete krmilo v svoje roke in se ponovno izkažete na določenem področju.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic