Dnevni horoskop za četrtek, 5. oktobra 2023

04. oktober 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 5. oktobra 2023

04. oktober 2023

Pričenja se obdobje Merkurja v znamenju tehtnice, zato se bo vse skupaj umirilo.

Pustite si nekaj prostora tudi za tiste stvari, ki vas že nekaj časa obremenjujejo in vam kradejo spanec. Uredite lahko veliko birokratskih zadev, s katerimi ste odlašali. Um bo zelo jasen, hiter in izjemno bister. Posvetili se boste sebi, svoji podzavesti in ljubezni, ki bo sedaj veliko bolj pomembna in sprejeta. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Osredotočite se na nekaj pomembnih zadev in pomagajte osebi, ki se očitno zanaša samo na vas. Počasi sledi tudi vaš duhovni napredek, prav tako se prebuja občutek, da ste koristni.

BIK 
Veliko skrbi se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, vendar to ne bo najbolj smiselna odločitev. Nekaj bo podobno situaciji, ki ste jo že doživeli, zato boste zmedeni.

DVOJČKA
Nekaj vas neprestano po tihem vznemirja, vendar bi radi zaradi kočljive vsebine vse skupaj obdržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, niti o tem, da bi morali nekaj spremeniti.

RAK 
Kljub temu da se bo dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih, nekaj zakompliciralo vztrajajte in zaupajte v svoje notranje občutke. Poiščite zlato sredino in se nikar ne zatekajte v skrajnosti.

LEV 
Na področju kariere vam bo, ko vas bodo na nekaj opozorili ponagajal vaš ego. Samo na ljubezenskem področju bo nekoliko lažje, saj vam bodo energije zelo naklonjene. 

DEVICA
Pripomba nekoga vas lahko zmoti v trenutku, ko boste prepričani, da ste nekaj težjega zaključili. V domačem okolju boste na trenutke nepotrpežljivi, zato se varujte besednih dvobojev.

TEHTNICA 
Nekaj težav lahko popoldne, ko boste z luno v raku bolj prilagodljivi, rešite s pomočjo iskrenega soočenja. Pomembno bo, da si priznate, da morda ne veste, v kaj ste se spustili.

ŠKORPIJON
Poskusite se na področju kariere osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembne situacije, v kateri bo imelo vaše mnenje glavno vlogo.

STRELEC
Pustite vse nepomembne obveznosti, ki vas omejujejo in vam kradejo čas. Raje bolj intenzivno prisluhnite sebi in svojim potrebam. Razpoloženi boste za nekaj, kar ste sprejeli pred kratkim. 

KOZOROG 
V svoj vsakdan boste uvedli nekaj novega, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo. Naj vaša moč, odločnost in neverjeten optimizem navdihujejo tiste ljudi, ki niso tako zadovoljni kot vi.

VODNAR
Opazili boste nekaj nenavadnega in znova ugotovili, da je lahko življenje zelo nepredvidljivo. Najprej boste ostali brez besed, potem pa se boste pogumno usmerili v novo rešitev.

RIBI 
V službi vam bodo hvaležni za vašo pripravljenost. Vse, kar vas po tihem obremenjuje, se bo zaključilo uspešno, prav tako vas bodo na več različnih straneh prosili za nasvete.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic