Dnevni horoskop za četrtek, 8. septembra 2022

07. september 2022
Dnevni horoskop za četrtek, 8. septembra 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 8. septembra 2022

07. september 2022

Energija, ki jo boste zaznavali, vam lahko pomaga določena prepričanja razbiti in ponovno zgraditi.

Razkriti boste želeli, kdo ste in kam plujete. Vibracije boste lažje zaznavali ter jih, če je treba, premaknili ali negovali. Lekcije bodo premišljene, spomnile vas bodo, kaj morate odvreči, da najdete svojo resnico ter spoznate, katera prepričanja so vaša in katera vas le zavajajo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekoliko boste zmedeni, saj čustva zaradi lune v vodnarju ne bodo čisto uravnovešena, vendar boste v odnosih kljub temu dobre volje in nasmejani na vsakem koraku.

BIK 
Prihajate do spoznanja, da ste veliko denarja zapravili po nepotrebnem. Sedaj je pa čas, da naredite bilanco in ugotovite, kaj vse morate poplačati. Naj se vas ne loti panika.

DVOJČKA 
Tako v službi kot doma se boste izkazali, z luno v vodnarju boste blesteli tudi v zapeljevanju. Dober vtis boste še izboljšali po dogovoru, ko boste dokazali, da glede določene zadeve mislite resno.

RAK 
Ne morete rešiti vsega naenkrat, zato se nalog lotite postopoma, v nasprotnem primeru lahko nekaj spregledate. Premalo časa posvečate rekreaciji in skrbi za telo, kar se vam lahko maščuje. 

LEV 
Ob spletnem povabilu boste nekoliko nepripravljeni, čeprav boste na prvi tren zelo navdušeni. V ljubezni vas privlačijo bolj strastne energije, zato se v globino ne boste podajali.

DEVICA 
Ne čudite se, če boste nervozni in nemirni, vendar skoraj brez pravega razloga. Osredotočite se na kariero in počakajte, da neurje v vaši notranjosti mine brez komplikacij.

TEHTNICA 
Pohitite, saj imate veliko razlogov za večjo dejavnost, tudi zato, da bi čim prej spremenili tisto, kar vam že nekaj časa ne ustreza. Odločili se boste, da uredite finance.

ŠKORPIJON 
Z lahkoto se boste poglobili v pogovor z ljubljeno osebo, ki ga še nekaj časa nazaj niste bili sposobni speljati. Tudi na poslovnem področju bo vse skupaj potekalo dokaj enostavno.

STRELEC 
Začnite malo drugače delovati v kariernem okolju, ker vas nekdo že precej postrani gleda. Z energijo lune v znamenju vodnarja se lahko izpostavite tam, kjer si želite.

KOZOROG 
Z nekom se ne razumete najbolje tudi zato, ker žal izbirate napačne načine komunikacije. Soočita se na direkten način. Pojasnite stališča in izboljšate odnos v pravi smeri.

VODNAR 
Z luno v svojem znamenju pretiravate in se preveč ukvarjate s podrobnostmi, ki so nepomembne za vas. Poglobite se v bistvo in rezultati bodo tisti, ki vas bodo pomirili.

RIBI 
Niste dovolj pozorni na drobne malenkosti. Vztrajate in imate občutek, pravzaprav upanje, da vam bodo odpustili tudi večje spodrsljaje, vendar vse skupaj ne bo tako enostavno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic