Dnevni horoskop za nedeljo, 1. januarja 2023

31. december 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 1. januarja 2023

31. december 2022

V mislih si boste začeli postavljati velike načrte, vendar uresničljive, zato se bo vsak vložen trud še kako obrestoval.

Vstopate v delovno, motivirano ter čustveno bolj hladno obdobje. Obdajte se s prijetnimi ljudmi, ki vam lahko pomagajo prebuditi zadovoljstvo. Smeh bo tisti, ki bo pravo zdravilo, tudi za tiste bolj otožne. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Težko se boste sestavili. Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe, s katero boste premostili napetost. Če imate občutek, da vam je vse odveč, se raje umaknite.

BIK
Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku. Zaupajte svojim občutkom in luni v svojem znamenju, ki vam bo namignila, kam bi se v prihodnje morali usmeriti.

DVOJČKA
Opozorili vas bodo, da preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo tudi dvoumno ljubezensko sporočilo. Čeprav bi želeli rešiti vse naenkrat, bo to žal nemogoče, zato počakajte.

RAK
Ne zapirajte se vase in ne iščite težav tam, kjer vam nekaj na prvi pogled ni všeč. Pogum se prebuja, zato lahko rešite kočljivo situacijo. Imeli boste zadnjo besedo, kar vam bo zelo všeč.

LEV
Na vidiku ni nobenih večjih težav, zato prihaja čas, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo ter da se bolj optimistično, kot znate, zazrete v lepšo bolj stabilno prihodnost.

DEVICA
Vzemite si več časa za vse, kar ste načrtovali v preteklih dneh in se v mislih podajte v nove zmage. Čas je primeren za pospravljanje in intenzivno delo na sebi, še posebej v smeri nege.

TEHTNICA
Spreminjate odločitve in ideje, zato boste deležni kritik domačih, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite bolj obzirni in se čim prej znebite egoistično obarvanega delovanja.

ŠKORPIJON
Nenehno komplicirate in zahtevate več kot vam ponujajo, zato ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, pustite drugim, da delujejo in razmišljajo s svojo glavo. 

STRELEC
Čeprav v določeno zadevo niste preveč verjeli, se lahko konča v pozitivno obarvani smeri. Pomembno bo, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi podariti objem. 

KOZOROG
Pomirite jezo, ki vlada v vas, in še enkrat presodite družinsko situacijo. Spoznanja, do katerih boste prišli, bodo zaradi energije lune v znamenju bika tista, ki vam bodo ponudila bolj jasno sliko.

VODNAR
Osredotočite se na dobra dejanja, nikar ne mislite samo nase in na svoja čustva kajti okoli vas je polno ljudi, ki potrebujejo kanček dobrote, ki jo vi z lahkoto podarite. Vse skupaj se vam bo kmalu povrnilo.

RIBI
Čas je, da se ponovno najdete in si postavite s pomočjo lune v biku konkretne cilje za prihodnje obdobje. Nov začetek na kariernem področju je tisto, česar se že nekaj časa po tihem veselite.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic