Dnevni horoskop za nedeljo, 1. maja 2022

30. april 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 1. maja 2022

30. april 2022

Prihaja nejasna podzavestna impulzivnost.

Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali velike spremembe. Najbolj priporočljivo je, da se ne obremenjujete preveč ter da delujete po instinktu. Izkoristite priložnost in se v mislih v določeni zadevi vrnite nazaj, tam vas čakajo pravi odgovori. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Trma in bojevitost se povečujeta, ravno zato posvetite več časa športu, ne iščite izgovorov. V ljubezni ste lahko bolj sproščeni, če boste podarili prednost odkritemu pogovoru.

BIK 
Brez slabe vesti si privoščite nekaj več igrivosti in preložite obveznosti, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Dobra energija bo povezana tudi z informacijo, ki jo boste slučajno zasledili.

DVOJČKA 
Prijetno presenečeni boste nad vso pozornostjo, ki vam jo bo nudila ljubljena oseba. Ne razvadite se preveč, saj se lahko že prav kmalu zopet poigra z vami in se zavihti v svoj svet.

RAK 
Zvesti boste lastnemu prepričanju, kar se bo izkazalo za najboljšo odločitev. Vaša želja po ustvarjalnosti pa bo malce trpela, saj vas bodo bolj zanimala oprijemljiva dejstva.

LEV 
Komaj čakate, da se začne nov teden, saj slutite, da končno prihaja vaš čas, v katerem lahko na poslovnem področju ustvarite še boljše rezultate. Naj bo večer tempelj sprostitve.

DEVICA 
Čeprav je nedelja, se bodo v mislih prepletale razne poslovne uganke, ki jih boste želeli rešiti z logičnim pristopom. Prihajajo tudi ljubezenske novosti in predlog, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

TEHTNICA 
Zaradi energije lune v biku boste raje sami kot v slabi družbi. Vznemirjali vas bodo tisti, ki nenehno govorijo, ne da bi končali tisto, kar dejansko načrtujejo. Tudi tihi in zadržani vam ne bodo všeč.

ŠKORPIJON 
Tokrat boste k pomembni zadevi, povezani z domom, pristopili drugače, vsekakor bolj izvirno, kar vam prinaša čudovit zaključek in aplavz s strani drugih družinskih članov.

STRELEC 
Energija lune v biku bo na ljubezenskem področju, kjer že nekaj časa hrepenite po spremembi in napredku zarisala nevidne meje. Če želite osebnostno napredovati, bodite bolj globoki.

KOZOROG 
Razveselili se boste z dobro novico na ljubezenskem obzorju. Pri nečemm, kar je povezano z mlajšimi, boste uspešni kot že dolgo ne. Tudi področje zdravja bo brez posebnih težav.

VODNAR 
Užaljeni boste, zato boste delovali z drugačnimi prijemi. Več sproščenosti prihaja, ko se boste popolnoma prepustiti. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da lahko nekaj zamudite.

RIBI 
Mikalo vas bo, da se poigrate s srečo, da se soočite z družinskimi člani ter da sklenete, kako nadaljevati v prihodnjem obdobju. Na pomoč vam bo priskočila tudi opazka nekoga od znancev.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic