Dnevni horoskop za nedeljo, 10. aprila 2022

09. april 2022
Dnevni horoskop za nedeljo, 10. aprila 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. aprila 2022

09. april 2022
Foto: Pexels

Energične misli, podkrepljene z željo po pogumnih korakih vas vodijo v osebni napredek.

Kar si boste po tihem zaželeli, boste na vsak način želeli popeljati tudi v realno obliko. Iznajdljivost, ki bo neverjetna vam je lahko tokrat v veliko pomoč. Priznajte si, da potrebujete spremembo.

OVEN

Luna v levu bo tista, ki vas bo usmerila, da se končno odločite narediti spremembo na področju odnosov. Ne bodite presenečeni, če se zadeve ne bodo začele spreminjati takoj.

BIK

Danes vas lahko v marsikateri situaciji rešita odlična informiranost in mentalna iznajdljivost, zato boste na ljubezen malce pozabili. Pomembna informacija bo ključna  pred pomembnejšimi pogovori.

DVOJČKA

Izpostavljeno bo področje družine, na katerem vam lahko z energijo lune v znamenju leva nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte. Počasi se skušajte prilagoditi.

RAK

Svoje težave boste danes poskušali rešiti tako, da boste vse skupaj intenzivno analizirali, vse z namenom, da bi spoznali, ali ste se sploh usmerili na pravo pot uspeha.

LEV

Hrepeneli boste po lepih komplimentih, želeli si boste prejemati energijo in iskrena čustva. Na trenutke boste imeli občutek, da nekomu, ki pričakuje odgovor ne morete ubežati.

DEVICA

Premislite, če ne bi bilo bolje kočljivo zadevo, ki se vam je pripetila zamolčati in se sprijazniti, da bo breme samo vaše. Delovali boste skozi prizmo premišljenih korakov.

TEHTNICA

Pričakujte z energijo lune v levu priložnosti in komplimente. Torej je čas več kot primeren, da na čustvenem področju naredite tisti korak, o katerem že dlje časa sanjarite.

ŠKORPIJON

Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti. Luna v levu vam bo priskočila na pomoč, takrat ko boste to najbolj potrebovali. Nekdo od domačih bo popolnoma razumel vaša stališča in vas vzpodbujal pri novih odločitvah. Prišli boste do novih zaključkov, ki vas bodo optimistično navdihnili.

STRELEC

Preveč razmišljate o zadevah, ki so za ostale v resnici precej enostavne. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, ter se odločili da zaključite nekaj, kar ste si pred kratkim zastavili.

KOZOROG

Vezani kozorogi boste okrepili medsebojne vezi, ter se naučili prisluhniti v pravem pomenu besede. Samskim bo pri spletnem pohajkovanju naklonjena energija lune v levu.

VODNAR

Pojavila se bo negotovost, na trenutke vas bo zajel nemir, najlažje pa ga boste umirili v naravi. Nakopičene misli lahko ob nepravem trenutku izbruhnejo na plano, kar vam ne bo všeč.

RIBI

Vse se bo z luno v levu odbijalo spontano v pravi smeri, vseeno boste morali biti nekoliko bolj previdni, saj nekdo, ki mu sicer zaupate do vas ne bo najbolj iskren.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic