Dnevni horoskop za nedeljo, 18. decembra 2022

17. december 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. decembra 2022

17. december 2022

Podarjena vam bo priložnost, da ponudite sočutno razumevanje tistim, ki si to zaslužijo.

V negativnem smislu se vas bodo zelo dotaknile krizne situacije, večje odločitve in slabe novice. Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet. Lahko se zgodi, da dobite veliko nekoristnih informacij, kar vas bo le zmedlo in utrudilo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pred vami dan, v katerem vas zaradi lune v tehtnici čaka prijeten napredek na ljubezenskem področju. Našli boste prave besede, ki bodo prebudile še bolj globoke zaznave.

BIK 
Zadevo, ki vam je prišla na ušesa, boste uporabili sebi v prid. Ljubezen prinaša z luno v tehtnici priložnosti, ki vas bodo razveselile in vam ponovno podarile zaupanje vase. 

DVOJČKA 
Dan z luno v tehtnici v sebi skriva mnogo zanimivih dogodkov, ki vas bodo pahnili v bolj optimistično delovanje. Pomembno bo tudi, da čutite, da so srečni vsi, ki vas obkrožajo.

RAK 
Na podlagi prijetnega pogovora in lune v tehtnici se bo okrepilo samozaupanje. Le tako boste lažje krmarili tako v družbi kot tudi v domačem okolju, ki bo tokrat vaš vir dobrega počutja.

LEV 
Nekdo vas pogreša, vendar ne zbere dovolj poguma za klic ali sporočilo. Razmislite in naredite direkten korak, saj vaju povezujejo strastne in hkrati vznemirljive energije.

DEVICA 
Občutek, da vam vsi sledijo, bo tokrat napačen. Čeprav ste si pripravili dobra izhodišča in se organizirali, se bo vsak obrnil nekako bolj po svoje, kar vam ne bo najbolj všeč.

TEHTNICA 
Če se boste odpravili po darila imejte v mislih svoje stanje na bančnem računu. Ker želite vedno vsem ustreči do popolnosti, bi lahko hitro presegli svoje zmožnosti.

ŠKORPIJON 
Vse kar vam leži na duši in kar vas obremenjuje boste še naprej držali v sebi, saj boste prepričani, da bi bližnji vse skupaj narobe razumeli. Kaj če bi počasi malce spustili svoj ego.

STRELEC 
Premislite glede prijetnega izleta, na katerem bi lahko doživeli kakšen nepozaben trenutek. Skušajte bolj odprto sprejeti vse, kar se vam v tem trenutku ponuja. 

KOZOROG 
Občutek utrujenosti vam bo preprečil, da bi se udeležili nečesa, kar ste planirali. Nič zato, tudi v domačem okolju boste našli nekaj zabavnega zase, prav tako se boste končno naspali.

VODNAR 
Intenzivne in dvomljive zaznave, ki se dotikajo odnosov v družini, boste potisnili malce na stran. Raje se boste skupaj razveselili dobrega kosila ter sproščenega klepeta ob kavici ali čaju.

RIBI 
Nekaj, kar se vleče že dlje časa, boste želeli z dotičnimi osebami razčistiti. Ne bodite presenečeni, če boste naleteli na izmikanje ter negativno obarvane in celo nesramne odzive.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic