Dnevni horoskop za nedeljo, 26. novembra 2023

25. november 2023

Dnevni horoskop za nedeljo, 26. novembra 2023

25. november 2023

Nikar zaradi konjunkcije med Luno in Uranom ne izpostavljate preveč svojih občutkov in misli, saj lahko iskrenost kdo spretno izkoristi.

Ves čas se boste izogibali napetim stanjem in si prizadevali za mir in spokojnost. Veliko boste razmišljali, se poglabljali ter skušali dojeti, zakaj so se določene stvari v zadnjem obdobju sploh zgodile in kakšna je njihova teža. Področje ljubezni bo bolj umirjeno, obarvano z resnostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo ima težave, zato mu svetujte na podlagi svojih izkušenj. Začeli boste zanimivo zgodbo in temu boste prilagodili tudi svoje zasebno življenje. Dovolite čustvom, da privrejo na plano.

BIK
Pred vami bo zanimiva dilema. Ne dovolite, da bi jo namesto vas reševal nekdo, ki vam ni najbolj naklonjen. Od vas bodo zahtevali direkten pristop, zato nikar ne ovinkarite.

DVOJČKA
Zaradi prijetnega dogodka na ljubezenskem področju se vam bo svet zdel lepši. Pripravljeni boste na spremembe, s katerimi odlašate že dlje čase, tudi težje delo vam ne bo povzročalo težav.

RAK
Podajte se v dan brez kakšnih posebnih pričakovanj, pa ga boste končali nadvse zadovoljni. Vedno bolj jasno vam bo, kako so stvari na področju čustev med seboj povezane.

LEV
Predolgo določeno zadevo zadržujete v sebi, ker vas skrbi, kaj si bodo mislili drugi. V resnici pa je bolj pomembno kaj čutite in doživljate vi, ne kaj menijo o vsem tem drugi.

DEVICA
Če ste se odločili, da rešite in razčistite ljubezenske zadeve, boste usmerjeni k hitrim zaključkom, brez nepotrebnega razmišljanja in analiziranja. Nekaj ali nekdo vas ne privlači tako kot nekoč.

TEHTNICA 
Sreča, ki se vam bo nasmehnila, bo simpatičnega značaja, saj ste bili v zadnjem obdobju bolj črnogledi. Ravno iz tega razloga boste še bolj presenečeni in zadovoljni.

ŠKORPIJON
Z energijo lune v biku lahko naredite korak naprej, da se v odnosih, ki se že nekaj časa krhajo postavite zase. Tokrat boste bolj zahtevni, saj se zavedate ovir, ki jih ne nameravate preskakovati.

STRELEC
Določene zadeve vas bodo zmotile, zato jih boste želeli čim prej postaviti na mesto. Prepričani boste, da ste se odločili tako, kot je prav, potem pa boste spoznali nekaj, kar bo vzbudilo stare dvome. 

KOZOROG
Prižiga se občutek kot alarm, da bi ne glede na vse morali biti v določenem odnosu previdni. Morda ste preveč začeli upati v pravljično rešitev, namesto da bi sprejeli dejstva.

VODNAR 
Marsikaj boste morali začeti znova. V ljubezni lahko pričakujete več vznemirljivih iskric, toda bolj malo konkretnega dogajanja. Vse bo veliko bolj kompleksno, kot upate, posebno v družinskem okolju.

RIBI
Naučili se boste nekaj novega in koristnega, prav tako boste zopet v stiku s samim sabo. Uživali boste v družinskem okolju, pogovori bodo sicer bolj kratki, vendar sproščene narave.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic