Dnevni horoskop za nedeljo, 27. marca 2022

26. marec 2022
Dnevni horoskop za nedeljo, 27. marca 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 27. marca 2022

26. marec 2022
Foto: Pexels

Prebujate se, prav tako se prebujajo napredne misli, s katerimi se boste želeli podati na neznana obzorja.

Če si boste zaželeli počitka in lenarjenja, si ga privoščite popolnoma brez slabe vesti. V ljubezni boste radovedni, spontani in popolnoma neodvisni, vendar kljub temu zadovoljni.

OVEN

Z luno v znamenju vodnarja prihaja ponovna vera v ljubezen, še posebej po srečanju, ki vam pospešuje utrip in prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj časa za napredek.

BIK

Pred vprašanji, ki jih je pred vas postavil nekdo od domačih ne boste mogli pobegniti. Namesto da tarnate nad svojo usodo, raje premislite, o čem se morate čim prej pogovoriti.

DVOJČKA

V kolikor nekdo doma ne bo opazil vašega truda, s katerim si želite pokazati, da zmorete veliko, boste užaljeni in lahko izzovete prepir. Ko si bosta vse povedala v obraz, bo morda čas za napredek.

RAK

Če boste budni in pripravljeni prisluhniti, vam bo nekdo razširil vaše obzorje. Z luno v znamenju vodnarja boste začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar vas bo naredilo samozavestne.

LEV

Nekdo je računal na vas in vam jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. Morda boste pogrešali sproščeno komunikacijo, saj bo vse skupaj kar se bo dogajalo bolj dišalo po kompliciranju.

DEVICA

Z vplivom lune v vodnarju boste zelo širokosrčni, naučili se boste kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči. Nič vam ne bo težko.

TEHTNICA

Ne glede na to, ali se boste danes srečali z neznanci, ali sosedi, se boste do njih obnašali naravnost fantastično. Svoj optimizem boste znali popeljati tudi na ljubezensko področje, ki bo prijetno obarvano.

ŠKORPIJON

Začnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj nekoliko sramežljivi. Čaka, da boste naredili prvi korak. Tudi do ostalih boste zelo pozorni in nežni. Malce pa vam lahko ponagaja želodec.

STRELEC

Nihče vas zaradi lune v znamenju vodnarja ne bo mogel ustaviti, še posebej, ko bodo videli, da ste stvari vzeli v svoje roke in da ste odločni. Dan bo poln presenečenj, ki vas bodo osrečevala.

KOZOROG

Morda trenutno niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih, zato bi bilo treba narediti kakšen korak tudi v smeri prilagajanja, kar pa vam ne bo najbolj všeč.

VODNAR

Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost simpatične avanture. Vezane bo mikalo, da popeljete odnos na višjo točko ter da se podata v strastno dogodivščino.

RIBI

Danes bi bilo smotrno opazovati in zaznati znamenja, ki se vam kažejo na poti. Imeli boste psihično moč, s katero boste hitro prebrali kaj si nekdo misli in kje bi bilo potrebno zadeve ustaviti.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic