Dnevni horoskop za nedeljo, 29. oktobra 2023

28. oktober 2023

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. oktobra 2023

28. oktober 2023

Zaradi svobodne energije, ki jo prebuja konjunkcija med Luno in Jupitrom, se ne boste želeli ničemer in nikomur prilagajati.

Poskušali boste doseči, da bi se drugi prilagodili vam. Besede bodo tekle popolnoma brez zavor, odzivali se boste s simpatičnim nasmeškom na obrazu. Sproščenost v odnosih in želja po iskrenem udejstvovanju stopata v ospredje. Znali se boste soočati, priskočiti na pomoč ter razumeti tudi komplicirane zgodbe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če se boste odločili soočati se z lastnimi in tujimi napakami, lahko s pomočjo energije lune v biku pridete do nenavadnih ugotovitev, ki bodo dolgoročno vaš steber za oporo.

BIK 
Navdušenje, ki ga boste širili, bodo v domačem okolju sprejeli z negodovanjem, kar vas lahko v trenutku obremeni. Nadzirajte jezo, drugače lahko pride do izbruha ali neprijetnega odziva.

DVOJČKA 
Nekaj se bo, kljub temu da luna v biku prebuja toplino, zapletlo, še posebej pri reševanju starih sporov. Potrebne bo več prilagodljivosti, zato nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični.

RAK 
Na zasebnem področju se boste tako samski kot tudi vezani z veseljem usmerjali v razne poglobitve. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v razne hišne opravke, bo omogočila zadovoljstvo. 

LEV 
Pomembno bo, da se kljub napornim preteklim dnem s pomočjo lune v biku čim prej umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje lahko na plano prinese še več argumentov.

DEVICA 
Več pozornosti posvetite nasvetom, kajti nekdo točno ve, kaj bi morali v določeni situaciji narediti, da bi se zoprna zadeva prej zaključila. Imejte svoje stališče, prav tako pa prisluhnite. 

TEHTNICA 
Ker vam nekdo od bližnjih ves čas vsiljuje svoje mnenje, boste vedno bolj nemirni in prepričani, da je prestopil vse meje dobrega okusa. Nikar pa ne odreagirajte preveč impulzivno.

ŠKORPIJON 
Čaka vas učinkovit dan, saj boste intenzivno čutili tok energije lune v znamenju bika. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste na področju čustev popolnoma sprostili. 

STRELEC 
V pričakovanju odločitve bodite potrpežljivi, le tako se bo vse skupaj razvilo v ugodni smeri. Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo navdihnilo in vas usmerilo k boljšemu počutju.

KOZOROG 
Največ možnosti za morebitne spremembe lahko z energijo lune v biku pričakujete na področju družine. Spremljala vas bo zelo intenzivna potreba po čustvenem zbližanju s prijetno osebo.

VODNAR 
Povezati se boste želeli s tistimi, ki vam lahko odprejo nova obzorja in vas česa naučijo. 
Zasebno področje bo zahtevalo veliko vztrajnosti, še posebej pri tistih, ki ste v resnem razmerju. 

RIBI 
Prebudijo se lahko napetosti v odnosu z domačimi, vendar bo vse odvisno od tega, kako se boste odzivali. V pomoč vam bo energija lune v znamenju bika, ki prebuja harmonijo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic