Dnevni horoskop za nedeljo, 4. februarja 2024

03. februar 2024

Dnevni horoskop za nedeljo, 4. februarja 2024

03. februar 2024

Polni energije, prepričani vase ter zelo ponosni se boste lažje soočali z nastalimi težavami.

Smešne in spontane situacije vas bodo navdihovale. Prepirljivost lahko pokvari še tako trden odnos, zato se napornim dokazovanjem izognite. Skušajte poiskati pravi stik s svojo notranjostjo. Nenavaden in zanimiv dan, v katerem se lahko vse skupaj obrne v popolnoma drugo, nepredvidljivo vendar pozitivno smer.

OVEN

Čeprav ste bili prepričani, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj v resnici pričakujete od določene situacije, ki se še ni razvila, vse skupaj ne bo ravno tako.

BIK

Počutje bo kljub optimistično naravnani energiji lune v strelcu spremenljivo, izgubili se boste na razpotju, ter se kjerkoli se boste znašli nagibali k rahlo nevarnim skrajnostim.

DVOJČKA

Po pozitivnem odgovoru, ki prihaja naključno, boste dobili pravi zagon in se z veseljem podali novim dogodkom naproti. Presenečani boste, da vas nekdo pozna veliko bolj, kot si mislite.

RAK

Z energijo strelca, ki prebuja razposajenost boste končno pokazali, kaj si želite, čeprav še vedno na svoj nežen način. V ljubezenskih zadevah se boste tokrat zelo dobro znašli.

LEV

Ugriznite se, ko boste želeli nekoga ogovarjati v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. Postavljeni boste pred neprijetno preizkušnjo, prav tako boste naleteli na kritike glede pomembne odločitve.

DEVICA

Potrudili se boste, da boste dan preživeli čim bolj razigrano. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti in stvareh, ki jih ne želite deliti.

TEHTNICA

Čeprav bo dogajanje pestro, boste imeli občutek, da si morate vzeti čas samo zase, ter se poglobiti v situacije na področju čustev, ki vas že nekaj časa podtalno obremenjujejo.

ŠKORPIJON

Z luno v strelcu se prebuja veliko dogajanja na družabnem področju. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi neutemeljenimi strahovi iskreno soočati, zato o njih spregovorite na glas.

STRELEC

Osredotočite se na srčno željo, ki bo vedno bolj intenzivna. Pred vami je dan v katerem vam bodo tisti, ki so vam blizu z veseljem pomagali iz čudnih situacij, ki se vam bodo dogajale.

KOZOROG

Področje čustev bo z vplivom lune v strelcu, ki prebuja navihanost obarvano tako kot si boste zamislili. Ne obsojajte tistih, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko prišli na slab glas.

VODNAR

Ker boste imeli dobrega pomočnika vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte z luno v znamenju strelca odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre odločitve.

RIBI

Priznali si boste, da vas kritična naravnanost ne osrečuje, zato boste prijazno skušali popraviti nekaj, pri čemer ste pred kratkim odreagirali nesramno in pustili zelo slab vtis.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic