Dnevni horoskop za nedeljo, 5. marca 2023

04. marec 2023

Dnevni horoskop za nedeljo, 5. marca 2023

04. marec 2023

Ljubezenske vibracije se vas niti ne bodo dotaknile, bolj pomembni bodo tokrat prijateljski odnosi.

Zelo boste kritični, zato nikakor ne boste pripravljeni sprejeti težav drugih. Preveč intenzivno razčlenjevanje vas lahko močno obremeni. Naredite nekaj zase ter za svoje telo. Velik poudarek bo na zunanji podobi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ko boste odvrgli sebične želje, vas bo preplavila velika radost. Končajte notranji boj, srce in razum obrnite navzven, zadovoljstvo in blagoslovi vas čakajo skoraj na vsakem koraku. 

BIK
Sedaj ni čas za izpostavljanje na družinskem področju. Pomembno je, da ves zagon usmerite k reševanju situacij, ki so se v zadnjem času zgodile na ljubezenskem področju. 

DVOJČKA
Temna misel krade vašo energijo, zato si nikar ne dovolite, da se razširi nad vami. Na pomoč vam bo priskočila energija lune v levu, ki vas bo prepričala, da je vse tako kot mora biti.

RAK
Navdušeni se boste podali v težje izzive v domačem krogu. Prepričani boste, da je v slogi moč, zato boste za pomoč prosili tudi ostale. Ne bodite jezni, če ne bodo vsi tako zelo navdušeni.

LEV
Situacija, ki se je odvila pred kratkim vas mami, da se podate v akcijo na čustvenem področju. Ne pustite se zavesti določeni skušnjavi, saj bi lahko bilo ogroženo vse, kar ste dolgo gradili. 

DEVICA
V dan z luno v levu se boste podali spontani, optimistični in nasmejani. Na koncu vas čaka na vseh področjih zadovoljstvo, ki bo pomagalo k temu, da pomoč ponudite tudi drugim.

TEHTNICA
Lepša prihodnost je v vaših rokah, le zagrabiti jo morate, ter spremeniti nekaj svojih miselnih vzorcev, ki vas že dlje časa na osebnem področju intenzivno omejujejo. Proti večeru boste strastni.

ŠKORPIJON
Najboljši čas za razrešitev spora bo trenutek, ko boste začutili, da ste se sposobni izpostaviti in se boriti zase ter za tisto, kar vam veliko pomeni. Prisluhnite svojemu srcu.

STRELEC
Priporočljivo je, da zaradi intenzivne energije lune v levu ne poslušate svojega ega.  Ni pravi čas za napredek in konkretne korake, počakajte raje, da se vzpostavi bolj skladna energija. 

KOZOROG
Notranji nemir na čustvenem področju vas bo podžigal, da uveljavite svojo voljo in naredite drastično spremembo, ki lahko nasprotno stran šokira. Na posledice se ne boste ozirali.

VODNAR
Izpopolnitev in boljše počutje boste našli v skupinski športni aktivnosti, ki vas bo razveselila. Vzdušje, ki ga prinaša dobra energija prijateljev, vam bo v izredno pomoč.

RIBI
Uživajte v obdobju sreče in se posvetite tudi tistim, ki so nekoliko osamljeni. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku notranje energije. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic