Dnevni horoskop za petek, 10. decembra 2021

09. december 2021
Dnevni horoskop za petek, 10. decembra 2021

Dnevni horoskop za petek, 10. decembra 2021

09. december 2021
Avtor: Profimedia

V kolikor se boste znali nadzirati pred raznimi čustvenimi izbruhi, si lahko obetate dobro počutje.

Um po zelo dojemljiv in odprt za vsak namig, dotikali se boste tudi vsebin v podzavesti. Nikakor pa se ne bi smeli izogibati razmišljanju o neprijetnih ali bolečih stvareh, skušajte se z njimi soočiti.

OVEN

Z energijo lune v ribah boste naredili zelo dober vtis. Mnenju drugih boste znali prisluhniti, kar bo ugajalo predvsem nadrejenim in sodelavcem. Zlahka boste našli skupni jezik.

BIK

Prihaja nekaj novih priložnosti. Vse se bo hitro reševalo, zato bodite bolj pogumni in se nikar ne obotavljajte. Končno bo prisotne več strasti, tudi z osebo, s katero se dopolnjujeta.

DVOJČKA

V komunikaciji boste iznajdljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri. V čustvenih odnosih se boste odzivali bolj zadržano, brez konkretnega vzroka. Poskrbite za bolj zbrane misli.

RAK

S povečano samozavestjo izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot tam, kjer je treba pustiti dober vtis. S pogumnimi in odločnimi koraki se lahko daleč prebijete.

LEV

Veliko stvari se obrača v popolnoma pravo smer. Zaradi vpliva lune v ribah bo izrazito tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni. Uredite podrobnosti, da vas težave ne presenetijo.

DEVICA

Postajate zahtevni in ambiciozni zato ničesar ne ignorirajte. Razigranost bo izrazita, saj se vam bo vse odvijalo tako, da vas bo vodilo k dobrim rezultatom ter zaslužku.

TEHTNICA

Preverite vse pogodbe in dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost, raje si pričarajte kakšen prijeten trenutek v sedanjosti.

ŠKORPIJON

Osredotočite se pozitivno mnenje glede situacije, ki je že nekaj časa pod vprašajem. Če se boste potrudili, boste lahko hitro zaznali vse prednosti, ki vam jih bo prinesel dan.

STRELEC

Uspelo vam bo urediti nekaj zakompliciranega, čeprav še vedno dvomite o ugodnem izidu. Končno prihaja več razlogov za dobro voljo, čeprav se zadeve odvijajo počasi in postopoma.

KOZOROG

Pred vami so zanimivi preobrati, ki jih prinaša luna v znamenju rib. Pravzaprav gre za situacijo, ki se nadaljuje in hkrati stopnjuje v za vas najbolj ugodni smeri. Zdaj si lahko oddahnete.

VODNAR

Ne vsiljujte svojih mnenj, pa če ste še tako prepričani v svoj prav, saj boste na drugi strani našli prav tako težke nasprotnike. Bodite poslušni ter prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj.

RIBI

V ljubezenskih odnosih boste poskusili na vsak način dokazati da imate glede nečesa samo vi prav. Uspelo vam bo, toda nikar ne pretiravajte s poudarjanjem samega sebe.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic