Dnevni horoskop za petek, 13. januarja 2023

12. januar 2023

Dnevni horoskop za petek, 13. januarja 2023

12. januar 2023

Spoznajte in obelodanite svoje prednosti, le tako jih bodo začeli poudarjati in spoštovati tudi drugi.

Zadovoljstvo se bo prepletalo tudi na področju ljubezenskih odnosov in družine. Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, prisotne bo tudi nekaj občutljivosti, ki jo lahko premostite s tem, da zaupate. Ljubezen prebuja sočutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V družbi se boste zaradi lune v tehtnici počutili sproščeno, še posebej tam, kjer boste lahko spontano razglabljali o svojih dogodivščinah. Tokrat ne boste z ničimer obremenjeni.

BIK
Zaradi številnih obveznosti pazite, da ne boste pozabili na pomemben dogovor. Ker nečesa ne boste storili namenoma, vam bodo tokrat pogledali skozi prste ter ignorirali vašo raztresenost.

DVOJČKA
Nekdo vas že dlje časa opazuje, sedaj pa bo tudi vas zamikalo, da bi se spustili v prijeten pogovor. Mučil vas bo le vaš ponosen ego, zato ne bi bilo slabo, če bi ga nekoliko spustili.

RAK
Sestavite uganko, ki vas vznemirja, nato pogumno pojdite dalje, ter nadaljujte tam, kjer vas spremlja dober občutek. V domačem okolju se boste popolnoma umirili, začutili boste toplino.

LEV
Zaznavali boste veliko samozavesti, prebujali boste najboljše razloge, da počasi in predvsem premišljeno napredujete. Na področju družine boste potrebovali pomoč, ker se boste sami zelo težko znašli. 

DEVICA
Luna v tehtnici prebuja neverjetno energijo, ki bo blagodejno vplivala na vaše telo. Pri pripadnicah ženskega spola, ki ste bolj občutljive, se lahko pojavijo težave na področju prebavil.

TEHTNICA
Ohladitve v partnerstvu bodo vnesle nekaj nezadovoljstva in slabe volje, ki se lahko prenaša tudi na ostala področja. Poglejte pravi resnici v oči ter se nikar ne izmikajte. 

ŠKORPIJON
To, da vas glede pomembne zadeve končno razumejo, vas bo popeljalo v boljše odnose. Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato se tokrat ne bo treba pritoževati.

STRELEC
Zazdelo se vam bo, da je pravi trenutek za začetek zgodbe. Preveč ste se v preteklosti obremenjevali z mnenjem drugih ter z nečim, kar boste sedaj lahko razrešili brez težav.

KOZOROG
Veliko se bo z energijo lune v tehtnici dogajalo na področju ljubezni, ki trenutno ni najbolj urejeno. Soočite se z zaostalimi finančnimi zadevami, čeprav ste nanje že skoraj pozabili.

VODNAR
Poskušajte malce spremeniti način delovanja, ki je za mnoge preveč neodgovoren. Bodite bolj topli, potrpežljivi in prilagodljivi in hitro boste spoznali, da ste takšni ljudem bolj všeč.

RIBI
Zamislite se, če glede družinskih odnosov delate prav, saj bi lahko nekomu naredili krivico. Veliko skrbi, ki vas spremljajo, boste postavili na stran, tokrat brez slabe vesti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic