Dnevni horoskop za petek, 18. avgusta 2023

17. avgust 2023

Dnevni horoskop za petek, 18. avgusta 2023

17. avgust 2023

Veliko bolj boste motivirani, da zdravje in počutje dojemate bolj resno ter dosledno.

Ne bojte se stopiti ven in razgibati telesa, saj vam bo hvaležno. Namesto da bi se usmerjali v saditev novih semen, boste poskušali ugotoviti, kaj narediti s tem, kar ste do sedaj pridelali. Na področju čustev se ne bo veliko dogajalo, prav tako ne boste sposobni priznati, kaj globoko v sebi zaznavate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub številni obremenitvam, ki se bodo nizale, bodite pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi vzbudil dvome. Obrnite nov list, naučite se odkloniti tisto, kar vam nikakor ni všeč. 

BIK 
Ponavljanje pozitivnih afirmacij bo edini način, da prenehate biti slabe volje in da se nekako prebudite. Z denarjem ste še vedno premalo natančni, na kar vas bo opozorila kuverta.

DVOJČKA 
Dogajalo se vam bo precej zanimivosti, zato lahko z dobro voljo rešite marsikatero neprijetno situacijo. Bodite pa pripravljeni na manjše nejasnosti na finančnem področju.

RAK 
Da bi si prikrajšali razlago o tem, zakaj niste krivi, enostavno delujte tako kot od vas pričakujejo. Morda boste začeli z napačnimi vprašanji. Svoja čustva brzdajte, le tako lahko rešite zadeve.

LEV 
V ljubezni se ne pustite izzvati. Ukvarjajte se zaradi energije lune v devici, ki prebuja preciznost le s tistim, kar resnično obvladate. Če bo motiv dovolj velik, se boste potrudili.

DEVICA 
Razvedrile vas bodo predvsem dejavnosti, ki dišijo po enostavni izvedbi in dobrem zaslužku. Kako se boste odločili, boste ugotovili šele, ko se boste znašli prav tam, na tistem mestu. 

TEHTNICA 
Bodite bolj zvesti. Tudi sebi, saj ste se v zadnjem času pustili premakniti in se podredili nekomu, ki vam sicer veliko pomeni. Lekcija bo odlična iztočnica za osebni napredek.

ŠKORPIJON 
Sprememba, ki prihaja, bo preizkušnja za vaše živce, vse se bo odvijalo zelo hitro. Na trenutke se bo prebujal občutek, da se vam čas izteka, vendar ga bo še vedno dovolj.

STRELEC 
Zasanjani boste, samski boste imeli priložnost, da se vam nekaj lepega zgodi prav kmalu. Želeli si boste, da vas določeni ljudje opazijo, kar se vam bo k sreči tudi izpolnilo.

KOZOROG 
Poskusite biti umirjeni, kajti videti je, da vas bodo določeni posamezniki hoteli malce izzivati. Pokažite svojo samozavest, nadaljujte v svoji smeri in nihče vam ne bo prišel do živega.

VODNAR 
Vaša želja po denarni oblasti se prav hitro lahko spremeni v nevzdržno stanje, zato tokrat, ko boste notranje nemirni, ne zahtevajte preveč. Za večjo zapravljivost še ni pravi čas.

RIBI 
Sprostitev nekje zunaj bo prava rešitev, saj se bo zaradi vpliva lune v devici zatikalo vse, česar se boste lotili. Prestavite naloge za kakšen dan in se nikar ne obremenjujte preveč.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic