Dnevni horoskop za petek, 18. marca 2022

17. marec 2022
Dnevni horoskop za petek, 18. marca 2022

Dnevni horoskop za petek, 18. marca 2022

17. marec 2022
Foto: Pexels

Vse kar ste v preteklih dneh gradili in sestavljali se lahko sedaj ustavi ali celo podre.

Nikar ne odreagirajte takoj, počakajte, da se zadeve same skristalizirajo, ter da tudi za vas posije ugoden sončni žarek upanja. V ljubezni se boste na vsak način želeli približati resnici.

OVEN

Ko boste opravili z obveznostmi, vam bo pomembno le to, da se sprostite v dobri družbi, saj bo Polna luna vplivala tudi na to, da ne boste najbolj vztrajni.

BIK

Ne oklevajte glede pomembnega vprašanja. Odvzelo vam bo nekaj prostega časa, toda tokrat ste pripravljeni močno zagrizniti v velik zalogaj in se izkazati.

DVOJČKA

Pred vami je dan, ki si ga boste zapomnili predvsem po strastnih izbruhih, ki pa verjetno ne bodo uslišani na pravi način. Z ljubljeno osebo se boste šele zvečer uskladili.

RAK

Čutili boste potrebo po sklenitvi novega prijateljstva. V službi boste zelo priljubljeni in občudovanja vredni, zato boste naleteli na nekatere škodoželjne ljudi.

LEV

Nekdo bo zaradi vpliva Polne lune povzročil zmedo, ko bo hotel nekaj dokazati. Podvizajte se, preden se stvari tako zapletejo, da boste potrebovali pomoč.

DEVICA

Če se boste danes lotili bolj zahtevnih opravil se ne čudite, če vam zagode energija Polne lune, ki bo prebujala razdražljivost. Izogibajte se lenobe in počasnosti.

TEHTNICA

Ne pustite zaradi živčnosti, ki jo prebuja vpliv Polne lune pomembnih ljudi na cedilu. V partnerstvu se bo vsa skrb nakopičila na vaših ramenih, kar vam ne bo všeč.

ŠKORPIJON

Po službi se ne pozabite otresti skrbi, razmislite tudi o tem, da bi preživeli več prostega časa. Energije bo dovolj, le odločiti se bo potrebno v za vas pravi smeri.

STRELEC

Kljub vplivu Polne lune boste pripravljeni na akcijo, ki bo zajemala vsa področja, najbolj pa na ljubezenskega, kjer ste se pred časom nekoliko zaprli vase.

KOZOROG

Veliko boste na področju kariere zahtevali, marsikaj boste zakomplicirali. Verjemite, da bi tudi preostalim prileglo malo več lenarjenja ter stika s samim seboj.

VODNAR

Lotite se dela, preden vas zapusti navdušenje. Kljub Polni luni boste z lahkoto premagali nekaj ovir, ki bi vas kasneje upočasnile. Pravi odgovor vam prinaša razum.

RIBI

Če vas pestijo težave v ljubezni, naredite analizo na podlagi svojih izkušenj. Pri delu boste korak pred ostalimi, a si nikakor zaradi tega ne prisvojite vsega uspeha.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic