Dnevni horoskop za petek, 19. maja 2023

18. maj 2023

Dnevni horoskop za petek, 19. maja 2023

18. maj 2023

Razigrana energija, ki jo prebuja Mlaj bo okrepila vaša čustva in povečala potrebo po intimnih doživetjih.

Znali se boste približati ter izražati, zato ohranite simpatičen spontan pristop. Čeprav boste razbremenjeni, na področju dela in denarja ne bo vse tako kot ste si zamislili. Z odporom boste opravljali posle, ki so kompleksni in od vas zahtevajo veliko koncentracije ter potrpežljivosti. Pozornost bodo neprestano motile nepomembne reči, ki se jim boste težko izognili.

OVEN

Z energijo Mlaja vam bo vse zelo lahkotno, v mislih boste premlevali, kako čudovito ste se imeli pred kratkim, ko ste bili popolnoma sproščeni. Vse skupaj si boste želeli čim prej ponoviti.

BIK

Umaknite se iz zoprne situacije, ki vas utesnjuje. Nikar se ne obremenjujte, kaj si bodo o vas mislili drugi. Kmalu boste zopet družabni in nasmejani, zato se ozrite v optimistično smer.

DVOJČKA

Na poslovnem področju bo prisotnih nekaj neznank, zlasti okoli pogojev. Ne zanašajte se le na srečo, saj so vam kljub temu da nastopi Mlaj nakazane nepredvidljive ovire.

RAK

V kolikor boste nastopili pogumno, bi se lahko izborili za boljše pogoje. Zadev ne puščajte nedokončanih, sicer boste naleteli na še nekaj starih težav, ob katerih lahko čisto zamrznete.

LEV

Skušajte skrbno izbirati besede, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven. Na področju ljubezni še vedno ne bo ravno tako kot mora biti, saj si nečesa ne priznate.

DEVICA

Varujte se večje nestrpnosti v odnosih v domačem krogu. Pazljivi bodite tudi pri dogovorih v zvezi z denarjem. Ne hitite, raje vse skupaj še enkrat skrbno analizirajte.

TEHTNICA

Dobro boste opravili nekaj težjega in zahtevnega, kar vam bo dvignilo samozavest. Na določeno situacijo boste zaradi energije, ki jo prebuja Mlaj gledali drugače kot doslej.

ŠKORPIJON

Na področju medsebojnih odnosov ne boste skrivali, da si želite več komunikacije in razgibanosti. Ne jezite se, če vam nasprotuje oseba nepredvidljivega značaja, saj bo vse skupaj zelo zabavno.

STRELEC

Nepričakovane spremembe bodo namesto da bi vas pahnile v slabo voljo dejansko prinesle premik, ki se bo nadaljeval v pozitivni smeri. Poskušajte biti odprti za novo poglavje.

KOZOROG

Nikar ne ostanite, ko vas bodo prijatelji vabili v družbo zaprti med štirimi stenami, še posebej če želite razčistiti nekaj, kar vaju z nekom v zadnjem obdobju zelo muči.

VODNAR

Usmerite se v prijateljske odnose, ki z energijo, ki jo prebuja Mlaj prinašajo nadgradnjo.

Največji dosežki prihajajo skozi delo, zato je nujno, da se v skupini malo bolj prilagodite.

RIBI

Natančnost in učinkovitost bosta aduta, s katerima lahko brez težav uredite vse kar je na področju dela neurejeno. Ne pozabite tudi na tiste, ki bodo potrebovali vašo pozornost.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic