Dnevni horoskop za petek, 21. aprila 2023

20. april 2023

Dnevni horoskop za petek, 21. aprila 2023

20. april 2023

Pričakujte pogumne odločitve ter pravo eksplozijo ustvarjalnosti.

Za marsikateri uspeh ali rešeno zadevo se boste lahko zahvalili svoji iznajdljivosti. Iskali boste primerne izhode, se borili za svoj prav ter delili pomembne stvari z drugimi. Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov prižigata notranjo luč pozitivne vibracije. Zaradi svojega vrelca notranje topline se boste počutili opažene in zaželene. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v znamenju bika boste podarili prednost prijateljstvu in ljubezni. Ljubljena oseba vam bo naklonjena, zato se odzovite v pravem trenutku. Samski, nekoga ne morete pozabiti. 

BIK
Odlično razpoloženi boste v domačem ter službenem okolju polni zagona. Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano in ne bodite preveč trmasti, kot ste običajno.

DVOJČKA
Prenehajte prelagati osnovne zadeve do zadnje minute. Preverite, kaj ste morda spregledali, in se odzovite oziroma prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, morda jih celo preprečite.

RAK
Tokrat se držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost, saj boste na trenutke zaradi občutljivosti potrebovali potrditve. Razmišljali boste o ljubezenskih priložnostih, ki se bodo izkazale za ugodne. 

LEV
Tokrat lahko v enem trenutku pričakujete napete trenutke, v drugem trenutku pa prihajajo prelepe spremembe. Pomembno pa je, da nekomu sporočite, kakšne so vaše želje in katera pričakovanja so za vas pomembna.

DEVICA
Vprašajte se, ali res ne znate nadzorovati svojih odzivov. Zamislite se in skušajte nekaj spremeniti, saj vas notranji nemir vedno bolj spravlja v nehvaležno pozicijo, še posebej v očeh drugih. 

TEHTNICA
Družinske zadeve bodo aktivirale trezen premislek v smeri stabilizacije. Pomagajte si s prilagodljivostjo in uspelo vam bo zgladiti vse nesporazume, ki spontano prihajajo na plano.

ŠKORPIJON
Presenečeni boste, saj lahko prijateljevanje z všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen se bo prebudila v pozitivni smeri tudi pri tistih, ki ste v resni zvezi, zato se odprite.

STRELEC
Ne obremenjujte se, če vas določeni posamezniki ne bodo razumeli, že kmalu bo popolnoma drugače. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, vendar ustvarjalnih načrtov.

KOZOROG
Deležni boste spodbude bližnjih, prav tako vas bo energija lune v biku opomnila, kako pomembno je za vas družinsko okolje. Samski, za zmenek je najbolj primeren večer, saj boste bolj razigrani.

VODNAR
Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo, zato se bo pojavila neprilagodljivost. Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno, kot se za vodnarja spodobi. 

RIBI
Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju. Ne zapirajte se vase, nekdo vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic