Dnevni horoskop za petek, 22. septembra 2023

21. september 2023

Dnevni horoskop za petek, 22. septembra 2023

21. september 2023

Spontani odzivi, ki jih prinaša Prvi krajec bodo fantastična rešitev, če se želite zapletom, ki se bodo vrstili nasmejati.

Ves čas boste v gibanju, v iskanju tistega nečesa, kar bi vam lahko popestrilo dolgočasne trenutke. Ne upirajte se novostim, saj se lahko kmalu pretvorijo v realno stanje, ki vas bo spodbudilo k napredku. Čas nikakor ni primeren za kakšne večje prekinitve. (Vir. Horoskop.si)

OVEN 
Marsikaj lahko rešite sami, brez tuje pomoči zato nikar ne mencajte in si raje naredite dober načrt, kar z energijo Prvega krajca ne bo težko. Skušajte zaupati svojim instinktom.

BIK 
Če boste morali predstaviti svoje mnenje glede pomembne zadeve, ne boste v zadregi, saj vam luna v strelcu dviguje samozavest. Upoštevajte nasvete z moške strani, ki bodo dobrodošli.

DVOJČKA 
Energija Prvega krajca bo primerna za dogovore, ki bodo bolj konstruktivni kot ponavadi. Nobenih težav vam ne bo treba reševati, prostega časa boste zato imeli na pretek.

RAK 
Poskusite spremeniti pogled na določene zadeve, predvsem poskrbite za zdravje in kondicijo, tega nihče ne bo storil namesto vas. Pozno zvečer, ko luna prehaja v kozoroga, prihajajo obremenitve.

LEV 
Dočakali boste to, kar si globoko v sebi najbolj želite. Gre za telefonski pogovor, po katerem vam bo odleglo, saj vas je skrbelo, kako se bo nekdo odzval. V ljubezni bo rešena velika uganka.

DEVICA  
Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti, saj bo nekaj, o čemer se že dlje časa prerekate še bolj izrazito kot običajno. Varujte se ljubosumja in zavisti, ker vam lahko povzročita nerazumevanje. 

TEHTNICA 
Uživali boste v tem, da pripovedujete o svojih zamislih, čeprav bo zaradi zgovornosti vse skupaj delovalo kot zgodba brez konca, ki je lahko za tiste, ki so nepotrpežljivi  moteča. 

ŠKORPIJON 
Z luno, ki se bo skozi dan še nahajala v strelcu, se boste odločali dokaj hitro, kar ne pomeni, da se boste odločili za najboljšo možno rešitev. Posebno doma bodite raje zadržani.

STRELEC 
Natančnost vas ne bo pustila na cedilu, ves čas pa boste nekako obremenjeni z vprašanjem, kako zaslužiti čim več denarja. Pričakujte nekaj ljubosumnih opazk, ki ne bodo enostavne.

KOZOROG 
Prevladovala bo želja po delovanju in prijateljevanju s svojimi bližnjimi. Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki bodo odlično vplivali na vaše počutje terna občutek, da ste zaželeni.

VODNAR  
Zaradi ljubega miru boste pristali na nekaj, kar vam v resnici ne ustreza. Vseeno se boste prilagodili kot velikokrat doslej. Pri težjem opravku si vsaj priznajte, da si zaslužite pohvalo.

RIBI 
Prvi boste ponudili roko sprave, saj najbolje poznate vse plati zadeve, ki bo nekoliko spornega značaja. Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se bolj budno ozrite naokrog.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic