Dnevni horoskop za petek, 23. junija 2023

22. junij 2023

Dnevni horoskop za petek, 23. junija 2023

22. junij 2023

Tokrat bo najbolj priporočljivo delovati po instinktu.

Preveč razmišljanja verjetno ne bo dobro sprejeto, zato se analiziranju izognite. Vse kar boste zaznavali je treba jemati resno, zato izkoristite priložnost in se vrnite v mislih nazaj. Pričakujte, da se boste tekom dne počutili nekoliko izolirani. Ne pričakujte odgovorov za vsako ceno, raje se sprijaznite z nastalo situacijo ki niti ni tako slaba. Zavedati se boste začeli, da je potrebno delovati bolj sproščeno in vse skupaj se bo odvilo v bolj optimistični smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne boste dovolj potrpežljivi, da bi predolgo čakali na določeno zadevo. Vse skupaj vas bo zavarovalo pred tem, da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato počakajte.

BIK
Pozornost bo zjutraj, ko se bo luna še nahajala v levu namenjena odnosom. Po eni strani boste ves čas iskali nekoga, s katerim bi lahko klepetali, po drugi strani pa si boste želeli odmakniti se.

DVOJČKA
Previdni bodite v medsebojnih odnosih, saj imate že nekaj časa občutek, da vas preveč silijo v nekaj, kar vam ni pisano na kožo. Pri številnih stvareh boste še vedno neodločni.

RAK
Nečesa ne obvladate dovolj dobro, kar vas lahko obremeni, saj nikakor ne morete rešiti zadeve tako, kot ste si pred kratkim zastavili. Poglobitev vas bo rešila pred nesporazumi.

LEV
Stik z najboljšim prijateljem lahko močno izboljša počutje. Tokrat ne boste dovolj spretni, zato preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake.

DEVICA
Z luno, ki popoldne prehaja v vaše znamenje prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale glede pomembne odločitve. Pogumni boste in to vas vsekakor vodi v pravo smer.

TEHTNICA
Preveč boste po nepotrebnem obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate najbolj, zato skušajte pomembno zadevo narediti raje sami.

ŠKORPIJON
Veliko misli bo obarvalo vaše življenje v svetlejše tone. Povejte ljubljeni osebi vse, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa. Na področju dela se boste odlično znašli.

STRELEC
V določenem trenutku se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki nima bistvenega pomena. Glede ljubezenskih zadev boste bolj previdni, saj se vam kopičijo številna vprašanja.

KOZOROG
Čutite, da držite vse niti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Odzivajte se po občutku, saj ste končno na dobri poti da povečate zaslužek.

VODNAR
Lahkotno, zabavno in objektivno se boste kljub temu, da luna prehaja v devico pomikali proti svojim zastavljenim ciljem. Če boste začutili prve znake utrujenosti raje odnehajte.

RIBI
Napeta in razdražljiva energija se bo zaradi pomembnega vprašanja naselila v domačem okolju. Ker bo na sporedu veliko bolj zahtevnih nalog vas lahko vse skupaj obremeni.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic