Dnevni horoskop za petek, 24. novembra 2023

23. november 2023

Dnevni horoskop za petek, 24. novembra 2023

23. november 2023

Obetajo se vam prijetne spremembe in novosti, ki vas bodo še kako presenetile.

Premislite, še zlasti, če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Bodite bolj budni, saj bo vse skupaj zelo mikavno. Hrepeneli boste po gibanju, spremembi okolice in novih srečanjih. Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, razne spore ali spremembe. Preseneti vas lahko priložnost, da nekaj naredite popolnoma drugače, kot od vas pričakujejo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z mislimi boste na trenutke potovali v lepih sanjah. Vznemirljiv življenjski tempo vam bo tokrat odveč. Kamor koli se boste obrnili, boste z umirjeno in skladno energijo dobro sprejeti. 

BIK
Manj kot boste komplicirali z malenkostmi, bolj boste uživali v dobrem rezultatu. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali slaba priložnost vas ne bo mogla spraviti v slabo voljo.

DVOJČKA
Z luno v znamenju ovna se z bolj konkretnimi rešitvami usmerite k reševanju določenih zapletenih situacij. Ne vdajajte se nerealnim iluzijam, raje upoštevajte vsa dejstva in navodila.

RAK
Čeprav boste z energijo lune v ovnu želeli prebuditi optimizem, se globoko v sebi zavedate, da so to rožnati upi. Počasi se bo treba postaviti zase in se z vsem kar sledi tudi soočiti.

LEV
Določena situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati in zadovoljstvo. Dobra volja vas bo spremljala tudi na čustvenem področju, saj slabih plati zaradi lune v ovnu sploh ne boste zaznali.

DEVICA 
Naučiti se boste morali ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem, saj bodo zopet prevladala razburkana čustva. Izrazito si prizadevate za uveljavitev nečesa pomembnega.

TEHTNICA
Zaradi neverjetne zagnanosti, ki vas spremlja, boste morda obtožili napačno osebo za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi se osvobodili določenih vzorcev iz preteklosti.

ŠKORPIJON
Tokrat vam zaradi napete energije lune v ovnu žal ni usojeno, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno ravnajte še posebej s financami, nikar ne porabite vse zaloge. 

STRELEC 
Če pri svojem delu potrebujete kreativnost in umetniško izražanje vas čaka dan uspeha in potrditev. Razmislite tudi o tem, da vložite več časa v izobraževanje, saj boste s tem osebno napredovali.

KOZOROG
Po naključju boste odkrili prijeme, ki vam bodo ponudili koristne namige za uspešno kariero. Ni vse tako črno, kot se zdi na prvi pogled, zato počakajte, da se  zadeve razvijejo. 

VODNAR
Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Morda preveč tvegate, zato se pripravite tudi na morebiten poraz. Če ste v večjih dvomih, bo morda najbolje, da zadevo prespite.

RIBI
Več kot veste, težje se boste odločili. Mnenja bodo različna, vendar ne vsa enako pomembna. Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali pred kratkim. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic