Dnevni horoskop za petek, 25. marca 2022

24. marec 2022
Dnevni horoskop za petek, 25. marca 2022

Dnevni horoskop za petek, 25. marca 2022

24. marec 2022
Foto: Pexels

Na prvem mestu bo zaradi Zadnjega krajca želja po tem da vse kar vas bremeni zakličite.

Tehtali in ocenjevali boste situacije, iz katerih boste želeli preiti v fazo uspešnega delovanja. V čustvene podvige se ne boste želeli usmerjati, saj boste na tem področju čutili hladno energijo in zadržanost.

OVEN

Tekmovanje s sodelavci bo zelo stresno. Trdo morate delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist, ne pa neprestano iskati napake drugih. Pomembno je, da najprej poskrbite zase.

BIK

Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete na področju kariere in izobraževanja. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja in vam lahko vse skupaj le nekoliko olajša.

DVOJČKA

Dan se bo začel z mešanimi občutki, vleklo vas bo na delo, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi. Z energijo lune v kozorogu se posvetite tudi finančnemu področju.

RAK

Končajte z delom, preden se odločite za prijetne stvari. Osredotočite se na svoje cilje, končajte pomembne opravke, preverite finance in nato pojdite ven s prijatelji, partnerjem ali družino.

LEV

Vse poteka po tistih načrtih, ki ste si jih zastavili. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na nekoga, ki bo precej zaseden. Tudi sami si lahko privoščite sprostitev.

DEVICA

Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo nekaj govoril. Določena sporočila bodo zaradi lune v kozorogu skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere vaše domneve.

TEHTNICA

Ne dovolite več, da so drugi pomembnejši od vas. Kmalu se boste počutili bolje, saj boste veseli tega, da ste se končno postavili zase. Spodbujala vas bo luna v znamenju kozoroga.

ŠKORPIJON

Avto se ne bo premaknil, če hkrati pritiskate na plin in na zavoro. Enako velja za ljubezensko življenje. Odločite se s pomočjo lune v kozorogu, ki poudarja zrelost, kaj bi pravzaprav radi.

STRELEC

Pokažite kljub številnim poslovnim obremenitvam več volje do življenja. Tako se boste nakopičenih blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove cilje in načrte. To pa vsekakor potrebujete.

KOZOROG

Zadržano boste komunicirali z okolico in predolgo časa presojali, kdo je zares vreden vaše pozornosti. Nikar se vnaprej ne vznemirjate, saj trenutno ne morete spremeniti ničesar.

VODNAR

Pred vami je kljub Zadnjemu krajcu nekaj težav in nejasnosti, posebno v službenem okolju. Pravzaprav boste mirni in obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.

RIBI

Ugotovili boste, da bi vam dodatna informacija lahko zelo koristila. Res, da bi s tem imeli nove obveznosti in naloge, vendar pa bi bilo tudi zadovoljstvo toliko večje. Radovednost bo povečana.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic