Dnevni horoskop za petek, 28. aprila 2023

27. april 2023

Dnevni horoskop za petek, 28. aprila 2023

27. april 2023

Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse, kar je povezano z družino ter ljubezenskimi zgodbami.

Delovali boste pristno. Z veseljem boste vsakomur, ki bo potreboval, nesebično priskočili na pomoč. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop, boste pristopili samozavestno ter s ponosno držo, kar vodi v uspešne zaključke. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub dobri energiji lune v levu boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, ki ga drugi spontano sprejemajo. Zamikalo vas bo nekaj drugačnega in dobro se boste odrezali.

BIK 
Preveč se boste v pomembnem okolju sprostili, kar bi lahko vplivalo na odnose na poslovnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa nasprotne strani žal ne bo prepričalo.

DVOJČKA 
Z nečim se po nepotrebnem obremenjujete, saj se boste o stvareh, ki so dvomljive, dogovorili brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o tem, kaj vse bi lahko šlo narobe.

RAK 
Izognite se vonju po preteklosti, saj vam prinaša nekaj zoprnih dvomov. Situacija na področju financ se bo odvijala drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, zato ne obupajte.

LEV 
Spremljal vas bo občutek, da ste pozabili nase ter na ljubezensko področje. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile, zato potegnite črto in se usmerite v prihodnost.

DEVICA 
Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, ki pa bi jih bilo smotrno, dokler vsega ne preverite, zadržati zase. Pustili boste odličen vtis in aktivno poskrbeli za svoje potrebe.

TEHTNICA 
Vse, kar se vam bo v mislih prepletalo, bo nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo.  Čutili boste da ste utrujeni od obveznosti in prebujali željo po tem, da se umaknete. 

ŠKORPIJON 
Lažje kot v preteklih dneh boste z energijo lune v levu razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej. Tokrat boste res imeli precej lepih priložnosti, ki jih boste lahko udejanjili.

STRELEC 
Zadnje čase precej osebnostno ter finančno napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija zajadrala v smer, ko bo okoli vas mnogo zavistnih obrazov. 

KOZOROG 
Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vas postavlja v ospredje. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi. Čas je, da pred razum postavite srce.

VODNAR 
Nadaljujte tisto, kar vas veseli, bodite pa bolj pozorni z nekom, ki je izredno zahteven in nikakor ne popušča. Usmerite voljo ter energijo v izboljšanje stanja na finančnem področju.

RIBI 
Dobro premislite in pretehtajte svoje možnosti, saj bodo posledice v nasprotnem primeru udarile na plano. Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite pozitivno naravnan ritem. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic