Dnevni horoskop za petek, 29. aprila 2022

28. april 2022
Dnevni horoskop za petek, 29. aprila 2022

Dnevni horoskop za petek, 29. aprila 2022

28. april 2022
Foto: Pexels

Negovanje čustvene ranljivosti bo omogočilo tesnejšo povezanost, ki je potrebna za premagovanje težav.

Začetek obdobja Merkurja v znamenju dvojčkov vodi v odlično komunikacijo ter povečuje spretno delovanje na vseh področjih. Pazite le, da ne boste v vzhičeni naglici prehiteli celo sami sebe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na področju kariere in denarja boste zelo prodorni, morebitna dogovarjanja bodo ustvarila realne cilje. Če imate v načrtu nekaj, kar je povezano z domom, čim prej zavihajte rokave. 

BIK 
Nihče vas zaradi vpliva lune v ovnu ne bo znal ustaviti. V službi boste imeli glavno besedo, vendar bodite previdni, posebno če načrtujete nekaj zunaj običajnih navad.

DVOJČKA 
Zadeva, ki ste jo zastavili pogumno in optimistično, kljub luni v ovnu ne bo obrodila takšnih sadov, kot pričakujete. Tudi z denarjem ravnajte tokrat nekoliko bolj odgovorno.

RAK 
Odpravite se tja, kamor vas vleče srce, uživali boste v vožnji, še preden pridete na cilj. Končno boste pozabili na naporne obveznosti, ki so žal prisotne že dlje časa.

LEV 
Preveč ste obremenjeni, zato se na vsakem koraku zatika. Ne morete se dogovoriti z drugimi, saj od vas zahtevajo praktično nemogoče. Še vedno boste nestrpni glede ljubezenskih zadev.

DEVICA 
Prisluhnite tisti želji, ki se zdi na prvi tren nenavadna, vendar pa bo dolgoročno vsekakor izvedljiva. Ustavite se točno tam, kjer čutite da vas znajo vedno razveseliti.

TEHTNICA 
Ego se z luno v ovnu povečuje, zato vas ne bo zanimalo, kako se počutijo drugi. Vzeli si boste čas zase, da se poglobite vase in da stkete nove smernice na vseh področjih.

ŠKORPIJON 
Nečesa pomembnega si ne morete ali nočete razložiti. Pazite, da ne bi prehitro izgubili potrpežljivosti. Strah pred razočaranji in neuspehom se počasi umika iz vašega življenja.

STRELEC 
Nekdo od sodelavcev ne namerava odnehati. Ne ujemite se v past, bodite bolj prilagodljivi, ujemite tudi energijo lune v ovnu, ki striktno ločuje realno od nerealnega.

KOZOROG 
Kljub luni v ovnu boste brez pretiranega navdušenja. Imate občutek, da vas rutina vleče navzdol ter vam krade energijo. Kmalu se bo izkazalo, da se vse odvija tako kot ste pričakovali.

VODNAR 
Priložnosti vas sicer čakajo na vsakem koraku, le odločitve bodo bolj težavne. Povezane pa bodo deloma tudi s preteklostjo, ki se je še niste popolnoma otresli.

RIBI 
Nikar ob vsakem manjšem spodrsljaju ne izgubljajte živcev, raje se intenzivno posvetite delu in posvetite domačim obveznostim, potem pa prihaja na vrsto še vse ostalo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic