Dnevni horoskop za petek, 3. marca 2023

02. marec 2023

Dnevni horoskop za petek, 3. marca 2023

02. marec 2023

Pogumna in strastna energija se bo prepletala in vas usmerjala v akcijo.

Delovali boste energično, nič vam ne bo težko in nihče vam ne bo mogel do živega. Naredili si boste nove načrte, pri čemer se boste seveda ozirali tudi na bližnje. Kljub manjšim nesoglasjem, ki jih prinaša trmast pristop bost, nekom, ki je za vas pomemben, našli skupen jezik. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pozorno dopoldne, ko bo luna še v raku, prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nadaljuje se zgodba, ki vas tudi sedaj precej ogreva, čeprav se zavedate, da dolgoročno ni izvedljiva.

BIK
Situacija na čustvenem področju bo nihala, kar vas ne bo ravno navduševalo. Morda je čas, da spremenite taktiko in poskusite na odnos, ki že nekaj časa ni stabilen gledati drugače.

DVOJČKA
Prišli boste do spoznanja, da trenutno nimate dovolj energije, da bi se ustavljali pri ovirah. Svoj čas si razporedite tako, da ga bo ostalo dovolj za tudi za prijatelje in prijetne reči.

RAK
Odločili se boste, da se ne boste vpletali konflikte, ki se bodo odvijali okoli vas. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila na lahek način. Nestrpnost pa raje pustite pri miru.

LEV
Popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, se boste z veseljem usmerili v akcijo, brez prevelikega razmišljanja. Vaš položaj na poslovnem področju je boljši, kot ste upali, zato ste lahko mirni.

DEVICA
Začutili boste, da je težavna situacija razrešena, vendar se ne veselite prehitro, saj bo to le zunanji videz. Cilj boste dosegli samo, če boste ostali zvesti samemu sebi in svojim čustvom.

TEHTNICA
Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. Najprej potrebujete dobro zastavljen ter premišljen cilj, h kateremu se bodo nato usmerjala vaša dejanja. 

ŠKORPIJON
Počutje bo odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako boste nekaj začeli. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, česar ne želite, da bi drugi počeli vam. 

STRELEC
Zopet vodite igro, še posebej na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni ter hkrati navihani. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, ko ste nekomu pred kratkim nekaj predlagali. 

KOZOROG
Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven še poskrbeti za zabavo in sproščeno vzdušje. Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste zelo dobro in natančno načrtovali.  

VODNAR
Izpostavljena bo natančnost, ki jo boste vlagali v delo. Pametno izkoristite pozitivne atribute, saj je čas več kot ugoden za to, da se posvetite področju vaše osebne rasti.

RIBI
Čeprav se vam bo zataknilo pri težji nalogi, se do rešitve poskušajte prikopati sami. Lahko da tokrat ne boste prejeli pomoči, čeprav boste prav ponižno zaprosili zanjo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic