Dnevni horoskop za petek, 6. maja 2022

05. maj 2022
Dnevni horoskop za petek, 6. maja 2022

Dnevni horoskop za petek, 6. maja 2022

05. maj 2022
Foto: Pexels

Vpliv današnjega dne bo vašo zavest odprl višjim vibracijam, kar vas lahko popelje do višje stopnje samozavedanja.

Če boste prilagodljivi in ​​odprti, boste zagotovo povečali možnost  presenečenj in vznemirljivih izkušenj. Tvegati ali se upreti avtoriteti sedaj ni ravno najbolj priporočljivo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zadeve boste opravljali s svojim tempom in po strogo določenem vrstnem redu. Upoštevajte, da bodo tokrat okoliščine nekoliko drugačne. Za boljše rezultate se bo treba pozanimati.

BIK
Pred vami je zaradi lune v raku dan močnejših čustev. Če se potrudite in se popolnoma sprostite, si vzamete čas zase, napolnite baterije, se povežete s svojimi, boste zadovoljni.

DVOJČKA
Ne počnite ničesar, dokler ne boste vseh zadev analizirali do potankosti. Ni vam treba prehitevati in potem razmišljati, kaj bi bilo treba storiti. Obnovite stik z osebo, ki ji še vedno zaupate.

RAK
Mešana čustva, ki jih prinaša luna v raku, ne bodo najbolj ugodna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da česa pomembnega ne spregledate. Glede zdravja bodite pozorni na glavo in želodec.

LEV
Uspeh je skoraj za vogalom, vendar se ne veselite prehitro, saj je pred vami še nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k zmagi. Močno boste navdušeni nad tem, da izrazite svoje mnenje.

DEVICA 
Ne izgubljajte svojega časa za prazna prerekanja v družinskem krogu. Spomnite se, da se bo dobro vrnilo z dobrim, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih, zato se zadržite. 

TEHTNICA
Pričakovali boste pomembno sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste odnehali pri zadevi, ki je pod velikim vprašajem.

ŠKORPIJON
Nikar ne vztrajate glede stvari, ki jih kljub neverjetnemu trudu nikakor ne morete končati. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, bodite raje edinstveni.

STRELEC
Utrujenost vas bo popeljala do tega, da se ne boste mogli izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi si želeli, tudi zato, ker se morate podrediti nekomu, ki pretirano vztraja.

KOZOROG 
Zdravje ter počutje se bosta s pomočjo vpliva lune v raku postopoma izboljšali in znova boste presenečeni, česa vse ste sposobni. Vsekakor se lahko povsem sprostite in uživate.

VODNAR
Zaradi svojih težav ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam nenehno letijo na različne strani, kar vas bega. Tudi v družbi se dogaja nekaj, na kar bi morali bolj vplivati.

RIBI
Vse se bo dogajalo zaradi lune v raku globlje in mirneje, veliko lažje bo delovati v skladu z lastnimi potrebami. Pričakujete lahko tudi sočutje in sposobnost razumeti in poskrbeti za druge. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic