Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. aprila 2022

10. april 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. aprila 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. aprila 2022

10. april 2022
Foto: Pexels

Prehod Merkurja v znamenje bika vas notranje umirja.

Prehajate v čas, ko bodo v ospredje stopile karierne in finančne zadeve. Potrebno se bo zbrati, o vsem skupaj premisliti in nato zadeve popeljati do konca. Ljubezenska čustva bodo stabilna, vi pa močno prepričani vase.

OVEN

Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti, ki so vas bremenile, saj vas bo ves čas navdihovala energija lune v levu. Odprite se in bodite spontani, čaka vas prijetno presenečenje.

BIK

Z veseljem boste zapravljali, kar vas bo v tem trenutku osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, zato vam bo romantično dogajanje še dolgo ostalo v lepem spominu.

DVOJČKA

Tokrat boste tako pogumni kot v svojih najuspešnejših časih, zato se ne boste se ustrašili ničesar, tudi tveganja ne. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo, še posebej na področju financ.

RAK

Nekatere odločitve se vam ne bodo zdele smiselne, vendar boste zaradi vpliva lune v levu neobremenjeno pluli med nalogami. Uspevalo vam bo vse, česar se boste lotili iskreno.

LEV

Poslovna storilnost bo pravi razlog za dobro voljo in delovanje nad povprečjem. Posvetite se nalogam, ki vas bodo zadovoljile, saj so vam naklonjene vse možnosti za napredovanje.

DEVICA

Dobra volja se vam z energijo lune v levu približuje. Zelo boste razposajeni, žareli boste od ponosa in vse kar si boste zamislili se vam bo uresničilo. Tudi na ljubezenskem področju ni na vidiku nobene nevihte.

TEHTNICA

V kolikor želite da vas opazijo,  nastopajte zelo samozavestno, da se boste izogniti napetemu ozračju. Nekdo bo hotel z vami manipulirati, vendar boste zaradi lune v levu hitro spregledali pravi namen.

ŠKORPIJON

Dobra volja bo tista, ki vas bo objela, kar se vam bo kazalo na obrazu. Čustvena vsebina, ki bo bogata bo polnila tudi imunski sistem. Odlično počutje vas bo vzpodbujalo.

STRELEC

Odprite srce saj potrebujete tudi vi, ki se vedno znajdete sami koristen nasvet. Ne pozabite, da vas ima nekdo zelo rad, le da se trenutno nahaja v malce težjem obdobju.

KOZOROG

Odprlo se vam bo nekaj novih finančnih možnosti, na katere čakate že nekaj časa. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Luna v levu vas bo ščitila pred napačnimi koraki.

VODNAR

Dobro počutje in veliko razumevanja vam prinaša dan, ki bo čisto pa vašem okusu. Edina težava, ki je boste deležni, bo razdvojenost med tem, kar čutite do sodelavca ali sodelavke.

RIBI

Produktivnost se bo obrestovala, zato dobrega počutja ne bo manjkalo. Začnite razmišljati o zasluženem napredku, ki vam resnično pripada. Presenetite nekoga od bližnjih.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic