Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. februarja 2024

18. februar 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. februarja 2024

18. februar 2024

Prehajamo v obdobje rib, ki bo prebudilo željo po iskrenih ter bolj globokih odnosih. Priznajte si, če ste žalostni, razočarani ali jezni, soočite se s čustvi ki se bodo intenzivno prepletala skozi dan.

Poneslo vas bo v svet domišljije, ki vam bo godil, želeli boste urediti odnose, tudi tiste, ki so že nekaj časa skrhani. Najbolj učinkovito boste delovali tisti, ki vas delo povezuje s kreativnostjo.

OVEN

V svojih mislih ne boste čisto zadovoljni, ker boste čutili, da imate na nek način še vedno zvezane roke. V službi se potrudite po svojih najboljših močeh, zagotovite si mesto v središču pozornosti.

BIK

Z zbranim pristopom boste uspešno uredili določene pogoje. Vse skupaj bo prebudilo veliko ustvarjalne energije za učenje novih ter zanimivih stvari. Ker boste odkritosrčni, vas čakajo na ljubezenskem področju lepe spremembe.

DVOJČKA

V kočljivem trenutku boste malce zmedeni in razdvojeni. Led boste prebili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam želi samo dobro. Še dobro, da boste imeli dovolj energije za vse.

RAK

Nenehno boste iskali nove aktivnosti, s katerimi bi se lahko oddaljili od vseh nakopičenih skrbi. Ob pregledu starih dokumentov ali sporočil boste naleteli na nekaj izredno pomembnega.

LEV

Ideje, ki jih boste slišali, vas bodo navdušile in pomirile. Nekaj boste naredili po krajši poti in pri tem se ne boste niti zavedali, kolikor časa in energije ste si v bistvu prihranili.

DEVICA

Poskusite se čim prej dogovoriti z osebo, ki vam je naklonjena. Lahko rešita nekaj nekdanjih sporov, saj boste imeli vse niti v svojih rokah. Glede koraka, ki ste ga že dolgo odlašali, se boste odločili.

TEHTNICA

Veselje bo ves čas prisotno, saj se bo vse odvijalo po vaših zamislih. Tudi zadeve, ki jih do sedaj niste razčistili, vam bodo nekoliko bolj razumljive. Ko boste spoznali kakšno novo rešitev, boste navdušeni.

ŠKORPIJON

Finančno stanje bo z luno v raku skladno, prav tako boste zaradi zbranosti, ki jo prebuja energija uspešno reševali poslovne ali finančne načrte. Zadovoljni boste sami s sabo.

STRELEC

Še posebej uspešni boste tisti, ki delate na področju kjer se je potrebno poglobiti vase. Za ostale bo dan nekoliko bolj napet, zaradi številnih dogovorov in uradnih zadev, ki jih še niste uredili.

KOZOROG

Tokrat glejte izključno samo na svoje interese, saj vam bodo določeni posamezniki želeli naložiti nekaj njihovega bremena. Glede posla ste lahko mirni, tisto kar že počnete, vam bo uspevalo zelo dobro.

VODNAR

Skopi boste z izražanjem čustev. Nekaj vas zavira, četudi si ne priznate, da gre za strah. Ne iščite tolažbe, temveč le jasna dejstva. Zato vam ne bo všeč tisto, kar boste slišali čisto po naključju.

RIBI

Privlačili vas bodo nekoliko starejši, bolj izkušeni ter diplomatsko naravnani ljudje. V njihovi družbi se boste prijetno počutili in dobili boste mnogo dobrih nasvetov, ki vam bodo v prihodnosti nekaj olajšali.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic