Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. januarja 2023

01. januar 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. januarja 2023

01. januar 2023

Čeprav boste obdani s toplino in sočutjem, lahko postanete razburjeni, ko se nekaj ne bo odvilo kot bi si želeli, tudi jeza se bo prebujala pogosteje kot običajno.

Izognite se nepotrebnemu konfliktu, preden storite nekaj, kar boste pozneje obžalovali. Ljubezen bo tista, ki vas bo pomirila in razveselila, tudi če ste samski. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v biku se boste v domačem okolju znašli na vrhu seznama svojih želja, zato uživajte v čudovitem razgledu in dogajanju. Uspele vam bodo tudi določene stvari, o katerih ste do sedaj le razmišljali.

BIK
Ukvarjali se boste predvsem sami s sabo, še posebej tisti, ki se že nekaj časa nahajate v težjih zgodbah. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o tem, da dvignete samozavest.

DVOJČKA 
Doma se boste na pobudo drugih spoprijeli z neko nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da boste lahko sledili ter da ne boste ob zapletih izgubljali živcev.

RAK
Hrepeneli boste po intenzivnih pogovorih. Napetosti so z energijo lune v biku, ki prebuja toplino za vami, končno prehajate v obdobje, ko se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. 

LEV
Pravila in pogoji vas bodo obremenili, zato se postavite zase in vztrajajte pri svojih smernicah. Čas je, da se učite na napakah ter da napredujete tam, kjer ste najboljši.

DEVICA 
Ljubezen bo postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato bo treba vklopiti razum, ki vam bo povedal, ali je nekaj smiselno ali ne.

TEHTNICA 
Priznajte svoje napake in ne bodite malenkostni, ko komentirate svoja čustva. Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, vendar boste z iskrenim pristopom poiskali pravo pot. 

ŠKORPIJON
Ne ozirajte se na tiste, ki vas ves čas opominjajo in kritizirajo, bolj pomembno je, da si vzamete čas še za kaj drugega, nekaj bolj prijetnega, kar bo prebudilo iskrico sreče. 

STRELEC
Nestrpni boste, saj vas spremlja občutek, da se določeni odnosi vedno bolj komplicirajo. Situacija, ki ste si jo vzeli k srcu, bo potekala čisto drugače, kot ste predvidevali. 

KOZOROG 
Na osebnem področju se kljub ugodni luni v biku ne boste sposobni zbrati in poglobiti. Nenehno razmišljate o nekom, ki vam ni najbolj naklonjen, kar vas vodi v nezadovoljstvo. 

VODNAR 
Ne izgubljajte časa za nepomembne reči, ki vas lahko le obremenijo. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali, da ostanete previdni ter da gledate izključno nase.

RIBI
Zaradi svoje sočutne narave, ki želi vedno pomagati, lahko zaidete v težave in si nakopljete skrb za nekoga, ki ima večje težave, kot jih vi v resnici lahko prenesete in razrešite. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic