Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. oktobra 2023

01. oktober 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. oktobra 2023

01. oktober 2023

Pogumno delovanje, ki ga bo prebudila konjunkcija med Luno in Jupitrom, vas vodi k novim priložnostim, ki se bodo odpirale ena za drugo.

Ne bojte se resnice, raje poiščite prave odgovore na kočljiva vprašanja in o njih temeljito razmislite. Na področju ljubezni vam bo dovolj le prijeten kompliment in že se bodo kresale iskrice sreče. Obdani z motivacijo se boste lotili tudi težjih in kompliciranih zadev, ki jih boste znali kljub oviram popeljati do konca. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Bodite pozorni na svoje finance in omejite stroške, da se izognete prevelikim izdatkom, kar ne bo enostavno, saj bodo vaše želje velike. Prihajajo pozitivne spremembe na področju ljubezni.

BIK
Na področju kariere bo vse potekalo bolj ustaljeno, treba se bo prilagajati in poiskati bolj inovativne rešitve. Če boste zainteresirani in polni zagona, vas bodo povabili k sodelovanju.

DVOJČKA
Zaradi spodobnosti, doslednosti in predvidevanja boste znali premostiti občasne težave ter ohraniti čustveno stabilnost. Ljubezensko življenje bo pri tistih, ki ste v razmerju, naletelo na presenečenja.

RAK
Rezultate boste z energijo lune v biku, ki bo spodbujala vztrajnost, dosegali pogumno, hitro in lažje kot v preteklih dneh, nato pa sledi večer, ki bo namenjen temu, da si spočijete in se sprostite.

LEV 
Našli boste osebo, ki bo spremenila vaša prepričanja in vam omogočila, da ste umirjeni. Tisti, ki ste v daljšem razmerju, morate spremeniti svoj pristop, sicer lahko nesporazumi povzročijo resne konflikte.

DEVICA
Notranje doživljanje, ki bo zelo bogato, vas vodi k temu, da boste znali izboljšati osebne in finančne situacije. Pogumen korak vas bo rešil pred težavami in vam zagotovil rešitev.

TEHTNICA
Stabilnost bo prisotna tako na poslovnem kot tudi na finančnem področju, spremembe pa bodo povezane predvsem z osebnimi zaznavami. Priznali si boste, da je najboljši odnos tisti, ki ga imate s seboj.

ŠKORPIJON 
Ne skrbite, saj se bodo tiste osebe, ki jih v življenju ne potrebujete, umaknile tako hitro, kot so se pojavile. Vendar bodite previdni, saj se lahko prenagljena poteza povrne in povzroči zapletene situacije.

STRELEC
Nepričakovana presenečenja bodo popestrila ljubezensko življenje, karierno področje pa bo blagoslovljeno s stabilnostjo. Finančno stanje se bo počasi izboljšalo, kar vas bo pozitivno motiviralo.

KOZOROG 
Bolj pozorni bodite na zdravje. Ne prezrite nobenih signalov, ki vam jih daje telo, sicer bi se lahko znašli v težavah. Na področju ljubezni prihaja veliko veselih izkušenj in iskrenih čustev.

VODNAR
S stabilno energijo lune v znamenju bika si lahko si oddahnete od ljubezenskih podvigov in se bolj posvetite krepitvi osebnega področja. Vzemite si čas, da temeljito razmislite o vsakem predlogu.

RIBI
V vaše naročje prihaja nekaj nepredvidenih sprememb in resnih preizkušenj. Prizadevanja, pomagati drugim, ustvarjati in podpirati šibke, bodo prinesla plodne rešitve ter dober občutek.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic