Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. marca 2022

27. marec 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. marca 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. marca 2022

27. marec 2022
Foto: Canva

S konjunkcijo med Luno in Venero lahko pričakujete plodne odločitve, željo po tem da vas pohvalijo, spoznajo vaše zamisli.

V vseh stvareh, tudi tistih bolj kompliciranih boste znali ustvariti veselo vzdušje ter prebuditi zadovoljstvo. Čustveno področje bo s spontano energijo navdihnilo tako vezane, kot tudi samske.

OVEN

Ne zganjajte panike zaradi ovir, na katere boste naleteli. Ostanite mirni in premišljeni. Oseba, ki ste ji pri srcu vas bo spodbujala in vam bo pomagala po svojih najboljših močeh.

BIK

Dovolite, da se drugi odločijo o tem, kaj je prav in kaj ne. Čeprav imate ravno vi najbolj jasna merila, se iz osebnih razlogov zaradi vpliva lune v vodnarju tokrat raje držite v ozadju.

DVOJČKA

Privlačile vas bodo dejavnosti, ki vključujejo svobodno izražanje. Za tisto, kar vam veliko pomeni se boste pripravljeni boriti. V ljubezni izbirajte prave besede in bodite iskreni.

RAK

Energija lune v vodnarju prinaša več obveznosti, potrudili se boste po najboljših močeh. Vsekakor se držite preverjenih metod, le tako se boste znebili bremena in lažje zadihali.

LEV

Zaradi energije vodnarja boste prekipevali od energije, saj se vam bodo odprla nova obzorja na poslovnem področju. Z besed boste veliko lažje kot običajno prešli na dejanja.

DEVICA

Pri delu se ne boste več držali ustaljenih pravil, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja drugih. Morda vas bodo nekateri sodelavci spodbudili, da uresničite najbolj drzne zamisli.

TEHTNICA

Začutili boste blokado, kar bo naznanilo nemir in stisko na področju denarja. Poskušajte biti kljub zapletom pozitivno naravnani. Sodelavci vas bodo s hudomušnim nasmeškom dvignili iz prahu.

ŠKORPIJON

Z veseljem boste odstopili od povprečja. Pomislite malo nase in se sestavite v tisti smeri, ki vam nudi več spontanosti. Doživeli boste nekaj neverjetnega, zato se pustite presenetiti.

STRELEC

Z iznajdljivim pristopom boste popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Dana situacija se bo prav zaradi tega popravka močno spremenila. Končno boste občutili zadovoljstvo.

KOZOROG

Dobre iztočnice lahko pričakujete vsi, ki se že nekaj časa trudite doseči napredek. Zavedali se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo občutki mešani zato ne iščite bližnjic.

VODNAR

Približujejo se dogodki, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Redna hoja vam bo zagotovila več energije in življenjske moči. Zaradi lune v vašem znamenju se boste razveselili manjšega presenečenja.

RIBI

Če se boste odločili za manjši odklop, bo to odlična ideja. Končno se boste lotili nekaterih stvari, ki ste jih sicer mislili še malo odložiti, vendar vas bodo v ozadju preganjale.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic